Biztos, hogy az igény szerinti szoptatás jó ilyenkor is? Vagy én rontom el?
Nehéz eldönteni, hogy azért bukik, mert túleszi magát, vagy azért eszik folyton, mert túl sokat bukik és a gyomrában nem marad elég, folyton éhes marad.
Nálunk az utóbbi volt, amihez hozzájött pluszban, hogy délután már kevesebb tej volt, s mivel azt a picit is kihányta (reflux), csak kínlódott.
2 hetesnél mindenképpen.. pici a gyomruk és nem fér bele sok anyatej. Gyorsan meg is emésztik, majd hamar megéheznek. Ha picit aluszékonyabb, akkor lehet jól se lakik mire belealszik az evésbe, náluk mélyalvás sincs még, persze, hogy felébrednek. Ha nem bírod se az etetési időt húzd, te tudod mennyire szeretnéd a cumizavart kockáztatni, max lefejve add oda de akkor lehet nem fog sokáig szopizni.
Hízik szépen?
Próbáltunk mi mindent,2.babám júniusi. Semmi se vált be. Hasjós azért visít. Reflux miatt,ha úgy érzed emeld meg a kiságyat a fejrésznél tegyél vmkt a lábai alá nálunk ezt ajánlották.
Nagyon visítós konnyes sírás a hasfájás, 2.babám levegot se akart venni úgy sírt. Ez a hasfájós dolog ilyenkor kezdodik,és 10.hétre lett nekunk jobb.(1.vel sose volt semmi)
Próbálj tartani pár óra idokozt, ugyanis cicizést megynyugsnak használja nem evésre ilyenkor,de mégis eszik ennek ellenére. Ilyenkor túleszo magát,bukik. Nyomja a pociját az új kaja sír. És újra kezdi. Mindent kipróbáltznk mi is. Végul ez a szigorú óra állításos vált ve legjobbban, az emésztésnek is kell pihenni néha, nem szabad állandóan ennie.
Nekunk nagyon nagy a baba, mivel elején borzasztoan hasfajos volt, probáltam ezt az állandoan egyen dolgot is, ezzel zt értem el,hogy 7kgnál tobb és nincs 4 hónapos. Szóval tartsd a pár óra szunetet, és szerezz be egy mérleget,hogy tudd mennyit eszik, így nem lehet az,hogy keveset evett.
Ezért nem tudod túletetni az anyatejes babát, mert kibukja a felesleget.
Zavarja a babát a bukás? Ha nem, ammir nem jelez bajt, ha nincs más tünet. Pl nem kiütéses, nem megy a hasa Ha zavarja, lássa ofvis, reuxos lehet.
Az üresebb melledet add neki, ha nem éhes, csak cumizni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!