Mikor valakinek 1-2 éves, de szemmel láthatóan nagyon ronda gyereke van, az miért fotózza facebookra?
1. Szülő szemében szép a gyermeke, büszke rá.
2. Ha mégis kapizsgálja, hogy nem ő lesz a bál szépe, akkor is mit tegyen, húzzon zacskót a fejére?!
Nekem eleve a folyton feltöltögetéssel van bajom amúgy, jobban megnézem, aki ritkán rak fel képet, mint aki kétnaponta. Mi is kb fél évente teszünk fel párat.
Egy gyerekre hogy, lehet azt mondani hogy csunya????
Inkabb azokat nezegettem mint a sok barom meg osztott videokat ... szerintem egy gyerekre se szabad azt mondani hogy , csunya mert lehet a te gyereked lesz a legcsunyabb ;) :D
Amiért a ronda emberek magukat is fotózzák és megosztják.
Amúgy az ilyesmit a családból öröklik a gyerekek, így a szüleik nem azt látják, hogy ronda, hanem azt, hogy olyan, mint ő vagy az anyja.
Tudod, normális szülő nem azért szereti a gyerekét, mert szép.
Azért fotózza, mert meg akarja örökíteni azt a pillanatot, ami neki kedves. Főleg pici gyerek mellett lehet érezni, hogy vannak pillanatok, amik sose jönnek vissza. Olyan rövid ideig babák, napról napra változnak.
A Facebookra meg azért tölti fel, mert büszke rá.
Szerintem ez nem olyan bonyolult, hogy ne lehessen kitalálni.
annyira hulye vagy.
minden szulonek a sajat gyereke a legszebb a vilagon. vagy legalabbis a legaranyosabb.
hat ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!