Hogy készítsem a spagettit, hogy a 11 napos baba is ehessen belőle?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 16:40
1/4 anonim válasza:
Ha van egy kis eszed, sehogy. 11 naposnak?? Ha 11 hónapo, akkor rakj bele olyan dolgokat, amit amúgy már eszik. Paradicsom, brokkoli, répa, husi, ha meg tojás nélkül készült tésztából csinálod, szerintem nem lesz baJ.
2/4 anonim válasza:
Gondolom hónapos akar lenni, nem napos..
Durumtészta, én a szószt hámozott paradicsomból szoktam készíteni, darált hússal, és olyan zöldségekkel amiket szeretünk. szokott benne lenni kukorica, borsó, répa. Ezeket azért rakom bele, hogy belecsempésszem a vitamint is. Zöldfűszereket szoktam rászórni, a borsot kihagyom és kevés só. A spagettit a végén kis darabokra vagdosom, úgy a lányom is megeszi. neki kevesebb szószt szoktam rátenni mint magunknak. Ha sajtot már eszik azt is tehetsz neki rá.
3/4 A kérdező kommentje:
bocs, hónapost akartam írni
2010. máj. 28. 16:58
4/4 anonim válasza:
második vagyok..hámozott paradicsomkonzervet akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!