Milyen pelenkát ajánlanátok, ami gumis derekú, jó a nedvszívóképessége?
A liberon és a huggieson kívül?
(De nem tescos)
A pampers új prémium pelenkája a fehér csomagos milyen?
Most 5 méretet hord a kisfiam
A müllerben milyenek a saját termékek?
ööö pempörs fehér pelusa nem csak newbornban van?
mi a kéket használjuk 6 hónapja, eddig minden méretben bejött, akciósan olcsó is, gumis is. ritka a baleset :)
5ös méretben meg már van fiú-lány pelus :)
de tudom ajánlani a 2. osztályú gumipelust is, vaterán olcsón vettem
szia!szerintem nagyon jó az új pampers,végre hogy valamelyik nem illatos:))) ja és nagyon jó a nedvszívó képessége!csak most próbáltuk ki mert a kaptam 800-ft-os kupont és gondoltam miért ne?és bevált....
üdv.9 hós kisfiú anyukája
Nekünk a pampers új premium care,nagyon de nagyon nem vált be,nekem nem tetszik egyáltalán,és nagyon szoros is,meg az a "hálós"rész rátapadt a popójára,és kényelmetlen is volt neki!
Ugyhogy mi maradunk a bevált Pampers active babynél,a kék zacsisnál,nekünk az a legjobb,ugyh én ezt ajánlom neked!
16:27 vagyok.
Nekünk meg állandóan kifolyt a Pampersből. :) Mondjuk az én lányom elég vékony alkat.
Köszönöm szépen a sok hozzászólást:)
Nekem nagyon bejött a libero és a huggies. Csak azért szeretnék kipróbálni mást is, hogy nyárra, hátha valamelyik vékonyabb, de mégis tartja a folyadékot.
A tescosat próbáltam, anno a lilát, de nekem nagyon műanyagos tűnt
Köszi még egyszer! További szép napot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!