Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszanak általában az...

Mennyit alszanak általában az öt hónapos babák?

Figyelt kérdés
Kislányom ma 5 hónapos. Végigalussza az éjszakát este kilenctől reggel hatig, akkor eszik és azonnal alszik is tovább fél kilenc, kilencig. Majd még délelőtt alszik kb egy órát, délután is egy- másfél órát és után is szundikál egy kicsit (kb egy órát). Nem sok ez egy kicsit? A védőnő szerint ilyenkor már nem kell aggódni a sok alvás miatt, mert annyit alszik, amennyi jól esik neki. Amúgy jókedvű mosolygós baby, eszik rendesen, kakis, pisis pelus van, láza nincs, és fejlődik is rendesen (majdnem 8 kg).
2008. okt. 21. 15:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy mindíg is nagy alvó volt. 8 hetesen szinte még csak evett,aludt. Az nem tudom mennyit jelenthet, hogy a férjem is én is nagy alvók voltunk világ életünkben. :))
2008. okt. 21. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 15-én voltunk 5 hósak és szintén sokat alszik a lányom. Este lefekszik már fél 8-8 körül alszik, reggel ált. 6-7 között ébred enni, majd vissza is alszik kb. fél 9- 9-ig. Utána 1,5 óra múlva megint álmos, dörgöli a szemét és húzza a fülét ebből látom. Ilyenkor alszik még 1,5 órát van hogy 2-őt, du. is kb. 1-1,5-et és este 5-6 között még egy félórát. Azonkívül hogy fogzik mást nem vettem rajta észre ami gond lehet , így igyekszem nem aggódni és ráhagyom annyit aludjon amennyi jólesik neki.
2008. okt. 21. 15:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Az enyémnek is jö a foga és én sem látok rajt más egyebet, remélem nincs semmi baja. A múltkor olvastam, hogy sok nyavaja oka lehet a sok alvás, de gondolom annak más jele is lenne.
2008. okt. 21. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én csak irigyelni tudlak benneteket! Az én fiam is 5 hónapos de nem jellemző rá az alvás se éjjel se nappal.Ha csak fele annyit aludna mint a lányaitok már nagyon elégedett lennék. Szerintem ne izguljatok, ha ébren jó kedvűek biztos nincs bajuk, ha lenne biztos észrevette volna már a védőnő vagy a doki.
2008. okt. 21. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én 6.5 hós kisfia ugyanennyit alszik.Sztem semmi baja nincs csak nem ez jellemző a mai babákra.Én is olyanokkal vagyok körülvéve akiknek szinte semmit nem alszik a gyermekük.
2008. okt. 21. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez így teljesen jó.Az én babám is 5 hós,este 9-reggel 7-ig alszik,kajál,és kb.9-fél 10-ig megint alszik.Aztán 11 körül,fél 3 körül,és du. 6 felé is szunyál.Addig örüljünk,amíg ezzel nincs gond.
2008. okt. 22. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!