Fenistil cseppből hány cseppet adjak és hányszor egy nap 1 évesnek?
Figyelt kérdés
Nem a dokim írta fel, hanem felírattam a rokonommal, ugyanis a mi dokinknak nem szokása ezt írni náthára. Viszont az én kislányom már 1 hónapja taknyos. Folyik a szájába a takony egész nap és már végső elkeseredésemben gondoltam a Fenistil cseppre. Semmi más baja nincs az orrfolyáson kívül. Nem használ sem homeopátia, sinupret, nasivin orcsepp stb. Más is adta már ezt a Fenistil cseppet 1 éves gyerekének náthára? Használ? Mennyit adjak? Köszi2010. máj. 28. 09:09
1/4 anonim válasza:
allergiára kapta és használt...de megfázásra még nem hallottam
2/4 anonim válasza:
allergiára van a fenistil csepp és nem véletlenül vényköteles, az orvos szabja meg az adagot!
porszívózod az orrát? mennyire párás a lakásotok?
3/4 anonim válasza:
Érdekes, mert nálunk náthára írta anno fel a doki, én is csak lestem, mivel tudom, hogy allergiára való! Nekem 5 hónapos volt a kisfiam amikor felírta a doki 2*8 cseppet kellett szednie belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen porszívozom az orrát, egy hónapja! És már beleőrül a gyerek az orrszívásba! Gyűlöli! De napjában 3x-4x is leszívjuk.
A lakás elég párás.
Tudom hogy allergiára van a fenistil, de a régi orvosunk nekünk is felírta náthára, orrfolyásra, taknyolásra és az első gyerekemnek kruppra is!
2010. máj. 28. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!