Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 és fél hónapos kislányom...

3 és fél hónapos kislányom miért nyűgös evés után?

Figyelt kérdés
Nem szívja ki teljesen a cicit 5-10 perc után ki-be veszi a cicit,kitekeredik,nézelődik,vagy elkezd rajta bömbölni. 3 és fél-4 óránként eszik,de azt is nagy nehezen.
2008. okt. 21. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Valószínűleg mozgolódnak a fogai, azért köpködi ki a cicit, de ha úgy érzed, nem szívja ki teljesen, próbáld lefejni miután szopizott. Ja, és türelem, ez nehéz időszak, mi is átestünk rajta, tudom, milyen. Ne idegeskedj, amennyi tejcsire szüksége van, azt kiszopizza. Ha 3-4 óránként eszik, akkor semmi gond, csak fáj az ínye. Én próbáltam olyankor menni vele 1-2 kört, megnyugtattam, amennyire lehetett, és újra próbáltam a cicit, de ha végképp elutasított, mentünk játszani :-))) Sok sikert!!!
2008. okt. 21. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Helló! Az én babám is forog tekereg mostanába és nem eszik fojamatosan néha nyűglődik,lehet hogy tényleg jön a foga,vagy sok levegőt nyel és evés közbe is meg kell büfiztetni. Szoktad mérni evés után? Lehet,hogy már eleget evett és tele van. Ha jönne a foga vakard meg az ínyét az ujbegyeddel nekem ez bejött. Sok türelmet a babához.
2008. okt. 21. 14:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem szoktam mérni,de rágja az öklét és nyáladzik.

Köszi a válaszokat.

2008. okt. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!