Melyik a jó etetőszék?
Figyelt kérdés
Műanyag, dönthető háttámlájút szeretnék, mert még nem tud ülni, de a hozzátáplálást már el kellett kezdenünk.2008. okt. 21. 13:22
1/4 anonim válasza:
Én Top Ridert vettem,nagyon szupi,és nem a legdrágább.Több pozícióban dönthető,magassága állítható,fékezhető kerekei vannak,tálcája levehető,pohártartó is van rajt.
Már a második babám koptatja,nagyon szerettük az elsővel is.De vannak jobb márkák is,csak elég húzós az áruk.Te tudod mit engedhetsz meg anyagilag.
Boldog babázást
2/4 anonim válasza:
Én használtan vettem Peg Perego-t (boltban 35 körül van, használtan 13-ért vettem,) és csúcs. A lába között van egy kiesés gátló műanyag rész, így nem feltétlenül kell bekötni. Ha mégegyszer vennék erre a kiesésgátlóra figyelnék a legjobban. Amúgy van ilyen most a Brendonban más márka 15 ezer leakciózva (baba magazin kupon), az is nagyon jónak tűnik.
3/4 anonim válasza:
Mi olyat vettünk amit az előző válaszoló írt a Brendonban pár napja Bébé Confort a márkája és valóban 15 ezerért nagyon jó. Egy dolog van ami esetleg gond lehet, hogy nem lehet a magasságot állítani, de az étkezőasztalhoz pont jó, ha ez nem zavar akkor nagyon ajánlom most ezt ennyiért.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. okt. 21. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!