1.5 éves gyerköc mellett hogy vasaltok?
Kicsikorában ment a vasalás mellette de most már nem tudom megoldani sírás nélkül.
Alvás ídőbe nem minden férbele.
tippeket várok ,köszönöm.
CSI.
nem vasalok, soha nem is vasaltam mindent.
ha néha kell a férjemnek egy ing, azt kivasalom és kész:)
én bevonom:
ő hordja oda a ruhákat, aztán felteszi a deszkára, ami kész azt elviszi:)
mikor megunja, akkor játszik. összehajtogatom, ő pedig adagonként behozza a szobába, én meg elpakolom:)
Akik nem vasalnak, hogy csinálják?? A férjem ingbe jár dolgozni, hát elég ronda lenne vasalatlanul, én hetente 2-3x vasalok, szigorúan este, amikor már letettem a kislányomat, mivel ha fent van nem lehet mellette vasalni, félek, hogy magárarántja a vasalót, vagy megégetem a kezét, szóval marad az este (én szinte mindent vasalok :O)
20 hós kislány anyukája
Nem vasalós vagyok, ha valami gyűrött, felvétel előtt kivasalom.
Amíg apárom oylan helyen dolgozott, ahova ingben járt, azt kivalsaltam.
Mikor még pár hónapos volt a lányom csak annyira volt időm, hogy a férjem ingeit kivasaljam. Mióta elvan a gyerek a járókában azóta vasalok mindent, de pl múlt héten csak megint csak az ingeket vasaltam ki mert egyszerűen nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy akartam.
Ha a kicsim alszik 1 órácskát leülök a gép elé és már el is szaladt az az 1 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!