Mit csináljak? 1hetes babám nehezen alszik el.
Udv a klubban, viccet félretéve, 1hetes babatol ne várj "sokat".ha hasfajos most jon még csak a java. 6-
.hétig novekszik és 3ra múlik el. Mi most értuk el.
Nálunk semmilyen lotty nem vált be, talán az ido. Altatásnál kiságyba probáltuk. Mivel ilyen kicsi tuti ringatás a legjobb lálekben, de ne essetek át a tuloldalra.mi hasfajossaga miatt sokat cipeltuk és volt egy hét amikor besokaltam és szépen leszpktattam. Csak ringattam a bolcsot,széket és sírt de elaludt. Nála ez még korai,bár nagyobb gyerek nálunk hamar belejott.
Napkozben ne aludjon 2,5 óránál tobbet nekunk ezt ajanlotta a vedono, így a hosszabb alvás periódzs majd estére alakul ki. Bofizni mindenképp bofiztrsdt,én se hittem el,dekisebbik simán nyafizik, ha nyomja a pociját.
Visszagondolva én is néztem,hogy nehéz lesz a kicsivel, de 1hetes baba olyan apró még a magától elalvást nem várhatod el még. Fokozatosan. Csak tényleg ne legyen állandóan kézben,mert idovel megszokja. Ls amúgy a saját elalvása,tehát nem ringatás, nyugodtabb állapotba kerul ....és nem ébred fel ezért, ha lerakod.
Ha gondolod írj privátot próbálok tanacsolni nálunk pár hete állt be a napi rutin a kisebbikkel is és szépen kiságyban alszik elejétol kezdve, pedig iszonyat hasfajos volt és volt,hogy hajnali 4kor Férjem pociján aludt csak el, ls utána be kiságyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!