Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek hogy a picurkam ne...

Mit tegyek hogy a picurkam ne aludjon el szopi kozben?

Figyelt kérdés
amig konyen jon a tej addig szopikal demikor o kell erosebben szivja mar neki nem kell es sirukal hogy ehes ha eroltetem hogy szopizzon akkor csak sirukal elalszik rajta, es ha felebred akkor kell neki adni tejport? segitsetek 3 hetes kislany anyukaja
2008. okt. 21. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha bealszik szopi közben, próbáld meg egy kis vizes vattával az arcát megnedvesíteni, simogatni a fejét, fülét, ráfújni egyetleg, a lábát, talpát finoman nyomogatni, talán valamelyik beválik. Kitartást!
2008. okt. 21. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a tenyerét szoktam maszírozni, vagy kivenni a lábát a rugiból (a hidegre felébrednek általban), vagy egyszerűen segítek neki úgy szopizni, hogy nyomom a szájába a tejet. Általában rájön, ha erősebben szopizza akkor még több jön belőle :) amúgy nekünk is volt időszak, hogy csak az első tejet 'itta' ki, mert az jön a legkönnyebben! De később megerősödött és már kieszi az egészet (már ha éhes)! most 15 hetes és 6060gramm, ne félj, ha éhes úgyis ki fogja enni a cicit :) én nem adtam neki (és nem is szándékozom míg van tejem) mást! Tudják ők, mennyi kell nekik! Jó babázást
2008. okt. 21. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne addj neki tápszert, mert ha nem éhes minek erőlködjön, nem igaz? Így el fog apadni a tejed. Az enyém is sokszor bealudt a cicin, simogattam a kis arcát, lábikóját, ha nem ébredt fel letettem aludni. Aztán, ha éhes volt újra cici. Hidd el, ha éhes ki fogja szívni mindet. Amúgy lehet, hogy jól is lakik azzal, amit kiszopizott, csak Te érzed úgy, hogy éhes maradt. Ragd sűrűn cicire, mert nincs jobb az anyatejnél neki, hidd el.
2008. okt. 21. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, rakd...
2008. okt. 21. 13:12
 5/5 A kérdező kommentje:
jo de nekem kiisza az elejen ami konyen jon es utana meg szopizik egy kicsit de utana mar csak rancigalja a mellem es sir az nem azt jelenti hogy nincs mar tej a cicibe????
2008. okt. 22. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!