Hogyan szedjem le magamról?
Lefeküdtem mellé és úgy szoptattam, se ivott is belőle pár kortyot az legalább benne maradt, minden mást kihányt.
Én hagytam mindent a fenébe, fontosabb volt hogy jobban érezze magát és még véletlenül se kerüljön kórházba.
Nekem is van nagyobb, megértette hogy a testvére beteg és elfoglalta magát
És az ilyenek nevezik magukat anyának... agyam eldobom!
A házimunka előrébb való neki, mint a beteg gyereke. "hogyan vakarjam le"
Dobd ki az ablakon!
Ne érdekeljen a háztartás! Vigasztald, ápold, rád van szüksége. A nagyobb gyereknek meg megértheti, hogy beteg a tesó. Csak pár napról van szó.
Bújj mellé, aludjatok/pihenjetek együtt.
Leteszed és hagyod az ágyában, adsz neki teát, hogy ne száradjon ki és ha kell gyógyszert, és nem hagyod a cicin lógni. Attól nem fog meggyógyulni, ha hagyod magadon lógni.
Akkor sem, ha sok "+szuper" anyuka ezt mondja.
Jesszus, ilyen anyák gyöngyeit... ne vigasztald, cseszd be a kiságyba egy üveg teával, ne adj cicit... 14 hónapos!!! Ez egyáltalán nem egy extrém hosszú szoptatás, alig múlt 1 éves. De te is kérdező, hogyan szedjem le... sehogy!! Én 2 évig szoptattam a kislányomat (ja, tudom, persze, ősanya, blalala... meglepődnétek, mennyire látszom ősanyának), és ilyen esetekben NAGYON örültem annak, hogy szopik, mert legalább ez benne maradt. Inni-enni esze ágában nem volt, azért nem száradt ki soha, mert szopott, így jutott folyadékhoz és táplálékhoz is, nem kerültünk kórházba. Baromira nem érdekelt ilyenkor a háztartás, a férjem is tud főzni (pláne ilyen helyzetben) meg rendet rakni. Nekem több gyerekem nincs, de ha most a 26 hósom mellett lenne egy kisebb, aki ilyen helyzetben van, biztos vagyok benne, hogy már ő is meg tudná érteni, hogy a kicsi beteg, és muszáj vele lennem, addig hozzon mesekönyvet, mesélünk. Vagy ilyen helyzetben mesét nézni se ördögtől való szerintem.
Egyébként egyszer kíváncsiságból megmértem a lányomat, amikor azt hittem, hogy csak játszik a cicivel, mert nekem is az volt a gyanúm, hogy csak szórakozik, és nem szopik. Másfél decit puszilt be, miközben én azt gondoltam, hogy csak lóg ott. Szóval arra ne vegyél mérget, hogy nem eszik semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!