4 hónapos babának elég még az anyatej, vagy lassan kezdjem a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 10:29
1/5 anonim válasza:
Azt mondják,ha csak anyatejet kap akkor az elég 6hós koráig. De én 4 hónaposan mindkét gyerekemet elkezdtem hozzátáplálni,hisz úgyis olyan lassú folyamat minig csak 1-2kanállal kezdeni minden új ételt...
2/5 anonim válasza:
Gyümölccsel elkezdheted, szépen lassan. Majd látod, hogy ízlik-e neki. Bébidesszertben elég sokfajta gyümölcs van 4 hónapos kortól. Első körben az almát ajánlanám. Majd babán, barack,stb. Kisfiam a szilvát nagyon csípte. És a sütőtök is szokott ízleni a pincúroknak. :-)
3/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm kislánya 5 hósan éjjelente folyton felébredt vagy 4-szer,mire az anyuka kikisérletezte ,elkezdett neki almát adni,és láss csodát azóta jó alvó,szval lehet benne valami.Ha nálatok nincs ilyen gond szépen eszik,és láthatóan elég neki,várhatsz még, de el is kezdheted a gyümölcslevekkel.A nagy és jóevő babák általában igénylik is,ez rád van bízva,ennek ellenére a nagykönyv mondja a 6 hót.Ahogy a picur igényli.
4/5 anonim válasza:
A hivatalos állásfoglalás szerint elég neki az anyatej 6 hónapos korig. Én nem adnék neki előbb, több munka, több pepecselés. Nekem kényelmes, hogy csak szopik, és még nem kell neki főzőcskézni.Meg ha hamar kibújik a fogacskája akkor is jó ha még nem eszik mást csak anyatejet, nem fog hamar elromlani a foga, mert nem kap mást.
Jó babázást!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Nekem éjjel 3-4 alkalommal felkel szopizni,gondoltam vagy kevés neki a tej vagy a foga jöhet.Ma megpróbálom veszek neki valami bébiételt 4 hónapos korrtól.
2008. okt. 21. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!