Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy újszülöttnél mennyi pelus...

Egy újszülöttnél mennyi pelus fogyhat el egy nap?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl tapasztalt, már vettem néhány csomag pelenkát. Egy 28 dbos newbornt, meg egy 90 dbos 3-6 kgosat. Ez kb meddig elég?

Köszi

2008. okt. 21. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég változó, de 6 biztosan elfogy, de az sem ritka, hogy 10 db is kell. Nálunk kb. 7-8 db. De a kezdetekre elég rlesz, amit vettél. Inkább próbálj ki többfélét, mindenkinek más válik be a legjobban. Nekem eddig a Pampers jött be. (próbáltam már Liberot, Huggiest)
2008. okt. 21. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is kb 7-8 fogy egy nap, ebből adódóan amit vettél kb 2-2,5 hétre lesz elég, de ezt úgyis kitapasztalod majd, ahogy azt is hogy melyik pela válik be leginkább.
2008. okt. 21. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Volt hogy 10-15 is elment, óránként kakált. :)
2008. okt. 21. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem 1 hetes koráig naponta 5-6 ment el.Mikkor hazajöttünk korházból később napi 15,mert elég gyakran szopizott és utánna megtelet a pelus.Az első hónapokban tisztulnak a babák,előfordult nálunk olyan is hogy naponta 20 elment mert a teától hasmenése lett a kicsinek.Most 4 hónapossak vagyunk és elmegy a napi 6-8.Az amit vettél 2 hétre bizti elég lessz.Én Tescosat használok,mert az árban és minőségben is megfelel.Míg tisztulnak a babák felesleges a drága pelus.Mink a Huggiesra alergiássak lettünk.
2008. okt. 21. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az a 10-15, amit irt az előző válaszoló, nekünk is elfogyott. Volt, hogy még alá sem raktam az újat, már rápisilt, vagy rákakált és egyenesen dobhattam azt is ki.

Először Liberot vettünk, (kaptunk), majdnem minden fajtát kipróbáltunk. Most a Tesco-s olcsót használom, mert semmivel sem rosszabb, mint a drágák.

Üdv. 7 hónapos picilány anyuja

2008. okt. 21. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!