a lanyom 11 hos de nagyon szereti a tv-t , pedig soha nem ultettem le csak ugy , hogy nezze .... persze attettem neki a mese programra azt meg eppen nezne
Nem hisztizik a tv-ert , nem banja ha nem megy egesz nap ,
viszont mar annyira megszoktam , mivel estig egyedul vagyok , muszaj halljak valami zajt , meg ha nem is nezem kulonben begolyozok
Amugy igen, eleg karos. Ajanlom a Tv mentes gyerek facebookcsoportot.
2017. szept. 17. 22:15
2/11 anonim válasza:
Zenét hallgass, ne TV-t. Kisgyereknek árt a TV-. Nem tudja fel.dolgozni, amit lát.
2017. szept. 17. 22:16
3/11 anonim válasza:
Ha olvaso neki az a jo.Ott el tudja kepzelni azt amit olcadol A tvhbe latja mi tortenik mozog a kep.Jobb lesz a kepzelortrje ha meset olvasol neki
2017. szept. 18. 06:07
4/11 anonim válasza:
Naponta egy minimális mese nem hiszem h ártana neki!(pl egy kis mese ami15-20 perces) a többi legyen zenehallgatás!nekünk van egy jó pár gyerekdal a gépen(de a youtube is tele van!) és általában az megy nálunk,de sima rádiót,vagy azokat is szoktuk hallgatni amik vannak a gépen zenéim.
Nálunk 7 hónapos de nagyon szereti a zenét :)
2017. szept. 18. 06:52
5/11 anonim válasza:
Nem tesz jót az idegrendszerének. De nem értem, ha neked kell a tv miért nem felnőtt műsort nézel? Ha megnézed a híradót, vagy egy sorozatot attól nem hiszem, hogy sok baja lenne egy babának. A gond azzal van ha valaki egész nap a bébi tv-t nézeti vele.
2017. szept. 18. 09:15
6/11 anonim válasza:
ma 09:15 Szerintem meg pont a felnőtt műsor nem való egy gyereknek... Napi felóra mese belefér, korának megfelelő, nem erőszakos. Annal többet inkabb ne nézze, se mesét, se felnőtt musort. Nalunk max fel ora Bogyo es Baboca vagy gyerekdalok, azonkivul ki van kapcsolva a Tv, csak akkor nezzuk ha alszik.
2017. szept. 18. 09:58
7/11 anonim válasza:
6-os 11 hónapos csecsemőről van szó, a tv amiatt nem jó neki, mert villog, meg éri egy csomó inger ami nem tesz jót neki, a barátok közt az nem villog és nem gyorsak a képek, a tartalmát meg úgysem érti nagyon, nyilván nem horrorfilmet kell vele nézetni. Én semmit sem nézetek az enyémmel, de ha mi, felnőttek nézünk egy filmet, akkor nem esek kétségbe ha véletlen ránéz. Egyébként mesét, zenét hallgatni szokott, hangoskönyvet és diafilmeket is akarok venni neki. A tv szerintem teljesen felesleges ilyen kis korban, majd néz mesét 2-3 éves korában, de akkor is inkább az ilyen régi, nyugis rajzfilmeket nézetném vele.
2017. szept. 18. 10:13
8/11 anonim válasza:
ma 10:13 Rettenetes butaságot beszelsz.. A normal felnőtt musor, a reklámok, azok villognak, szamara erthetetlken es túl sok informació van benne, erőszakos is lehet (veszekedés, verekedés). Ellenben a nekik készült mesékkel, amiben semmi sem villog, nincs eroszakos cselekmeny. Most komolyan azon veszekszunk, hogy egy felnőtt film vagy egy Bogyo es Baboca artalmasabb egy babának? Amugy 11 honaposan semmit se kéne nézzen szerintem, olyankor még mi sem néztünk, csak 2 eves kora körül. De ha valasztani kell inkabb nézzen Bogyót vagy Duck Tv-t mint felnőtt musort, szerintem ez nyilvanvaló kéne legyen mindenkinek.
2017. szept. 18. 11:18
9/11 anonim válasza:
8 itt egyedül te veszekszel fogalmam sincs miért, világosan leírtam, hogy melyik műsor ártalmas szerintem és miért, nem akciofilmröl, meg erőszakos filmekröl van szó, ezen csak valamiért te rugozol, itt anyuka szeretne tv-t nézni és ha megnézi a brazil szappanoperát és néha rápislant a gyerek, attól nem lesz semmi baja. Nem ismerem a bogyó és babocát mert az én lányom nem néz ilyeneket, csak 3 hónapos, és mint írtam kb. 3 éves koráig nem fog meséket nézni, nincs is semmi értelme ilyen kisbabákat tévéztetni.
2017. szept. 18. 11:25
10/11 anonim válasza:
A tv azért rossz, mert nem kell hozzá használni az agyát, hanem elé van rakva minden. Ha mesét olvasol, akkor az agya elképzeli, így jobb hatással van rá.
Szeritem hallgassatok gyerek dalokat, vagy hangoskönyvet.
De bevallom van hogy nálunk is megy a tv. Szerintem nehéz a mai világban teljesen kizárni ezt. A lényeg, hogy neki való legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!