Leírnátok nekem mikor mit ehet a baba?
Figyelt kérdés
Nem hozzátáplálos táblázatot szeretnék,mert az mindegyik más. Inkább arra lennék kiváncsi amit,védőnőtök,gyerekorvos mond. 5 hónapos tápszeres a kisfiam. Már gyümölcsöt eszik.2010. máj. 27. 08:18
1/1 anonim válasza:
Szép lassan bevezetheted neki a zöldségeket, mint pl. répa, krumpli, sütőtök, cukkini, cékla, saláta, ezek az elsők. Nem tudom, milyen gyümiket eszik, de azok közül mehet a barack, körte, alma, banán, majd jöhet a meggy, és ha már eszik zöldségeket is, akkor tehetsz a főzikhez kevés husit is (csirke- és pulykamellet). Ha üvegeset adsz neki, akkor a 4 hónapos kortól valókat adhatod.
Mi azokkal kezdtünk, mivel csak fél üveggel evett meg egyszerre, aztán amikor kitapasztaltam, hogy milyen ízeket szeret, és többet evett, elkezdtem neki én főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!