Mi a véleményetek a Bella Háppy pelusról? (auchanban lehet venni) Nem nejlon a külseje vagy olyan mint a tescos zöld?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 20:46
1/6 anonim válasza:
Én régen szerettem, de utoljára amikor vettem, naponta folyt ki a pisi, úgyhogy naponta többször kellett átöltöztetni a kisfiamat. Soha többet nem veszek, ja és nem gumírozott.
2/6 anonim válasza:
olyan kényelmetlennek és műanyagnak tűnik már a tapintása is. és vslóban nem gumis, és kifolyik belőle minden...
3/6 anonim válasza:
Ajándékba kaptunk egy csomaggal (3-as méret), egyébként Pampers-t használ a kislányom.
Alig vártam, hogy elfogyjon, csak a szegénység tartott vissza, hogy ki ne dobjam...
Soha nem vennék ilyen pelenkát.
4/6 anonim válasza:
Hűű, megijedtem az előttem hozzászólók válaszától, mert én is most akartam ilyet venni. Az előző év végén kaptam belőle termékmintát és tegnap kipróbáltam. Elégedett voltam vele, pedig kisfiam kitett magáért, tesztelte rendesen. :)) De nekem nem tűnt műanyagnak az érintése és gumírozott is volt. Lehetséges, hogy változtattak rajta? A termékmintás pelust 2008-ban csinálták, 3-as és 4-es méret volt benne. Akiknek rossz tapasztalatuk volt vele mikor vették?
5/6 anonim válasza:
Hát én kb. 1-1,5 hónapja vettem ugyanígy akcióba éss nekünk bevált. Nem műanyag, elől-hátul gumis. Csak annyi volt a baj, hogy a Bella Háppy 3-as akkora, mint a Pampers 4-es.
6/6 anonim válasza:
Én gyűlöltem! Februárban született a kisfiam. A 3-as méretből vettünk egy csomaggal, de nem használtam el mindet. Kidobtam a végén egy pár darabot. Tényleg nem gumis, vastag, és merev. Nekünk legalábbis nem jött be. Én biztos nem veszek többet ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!