Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elfogyott a tápszer, adhatok...

Elfogyott a tápszer, adhatok neki feles tejet? 11 hós.

Figyelt kérdés
sajna elfogyott a tápszer,nem szokott minden éjjel kérni de előfordul...ha esetleg megébred adhatok neki feles tejet?11 hónapos,joghurtot már eszik attól eddig nem volt baja
2010. máj. 26. 19:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 22:10!

az, hogy 9,5 hónaposan még egyszer sem alussza végig az éjszakát, az semmi esetre sem normális. Elhiszem, hogy érzékenyen érint, de akkor se tegyél úgy, mintha tök normális lenne. 11 hónaposan meg főleg nem. erről ennyit.

másrészt, ha van anyatej, akkor természetesen kapjon azt (is). az a legjobb. nyilván. de 11 hónaposan tápszert adni az egész egyszerűen baromság. víz, tea, gyümölcslé. ennie biztosan nem kell, max. szomjas.

ha felébred/nyűgös egyből adjunk neki kaját? ez a módszer? tanítsuk meg, hogyha bajod van egyél?

2010. máj. 27. 08:35
 12/16 A kérdező kommentje:

nem kivánom megmagyarázni miért fogyott el és miért nem vettem másikat!

megvan az oka hidd el!

2010. máj. 27. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Ok.Megértem,hogy nem fogsz magyarázkodni és nem is kell.Írtam is,hogy nem kötözködni akarok,csak érdekelt.És én is jártam már úgy hogy hó végére üresedett a pénztárca,sajnos előfordul.De gondolom itt nem erről lehetett szó,meg annál sem aki írta,hogy éjszaka kellett elrohannia a tescoba.És reggel mit adtok neki?Joghurtot?Bocsánat,ha megbántottam valakit,nem így akartam,csak kíváncsi voltam.Biztos hamar megöregszem:))
2010. máj. 27. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:

08.35-ös, te nyilván olyan szerencsés anyuka vagy akinek jó alvó a gyereke. (az azért pofátlanság a sorstól, hogy mindig az ilyen nagyképű, másokat kioktató anyukákat áld meg jó alvó gyerekkel...)

De sajnos nem mindenki ilyen mázlista! az én fiam is 10 hós lesz és mindössze egy hét volt 3 hónapos korában amikor is átaludta az éjszakát, azóta mindig többször felkel, az orvos szerint azért mert jönnek a fogai (mielőtt kibújik előtte már hónapokkal rosszul alszik) és ez valószínűleg így lesz, míg ki nem jön az összes. Sajnos ez van, nem lehet mit csinálni, és ez attól, hgoy egy anyukának baromi fárasztó, még normális dolog. CSak ennyit akartam hozzáfűzni...

2010. máj. 27. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként reggel este még tényleg anyatejet,vagy tápszert kell adni a babónak,napi 500 ml-t min. naponta.Te nem szoktál neki adni?
2010. máj. 28. 22:07
 16/16 A kérdező kommentje:
semmi gond.nem bárntódtam meg.egyébként nagyon betegek voltak a gyerekek és úgy 10ezer ft-unkba kerültek a gyógyszerek ebben a hónapban..úgyhogy a következő adag tápszer ára is arra ment el....ez van.reggel joghurtot szoktunk enni,vagy tejpépet,de szereti a vajas kenyeret, zsemlét is.igazából mindenevő.megitta a feles tejet egyébként,úgy néz ki nem okozott gondot.köszönöm a hozzászólásokat és a tanácsokat.
2010. máj. 29. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!