Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 honaposnal mit adtok es...

12 honaposnal mit adtok es mikor vacsira?

Figyelt kérdés
Ezzel vegig alussza az ejszakat?Mikor kel fol reggel?
2017. szept. 7. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam ekkor már nem evett éjszaka. Fél 7 fele adtam neki azt ami ebéd is volt, általában husi + zöldség + rizs vagy krumpli vagy néha durumtészta, 8-kor lefekvés előtt még kapott tápszert. Ébredni ha éppen ha nem jött foga 6-7 között kelt, ha jött foga 4 körül.
2017. szept. 7. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:

6 körül ebéd mardék (zöldség husival) vagy valami száraz kaja, kenyér, sajt, paradicsom vagy üveges bébi étel, nagyon változó. 8körül tápszer. 300ml-t keverek be, ezt nem issza meg egyben, hanem kb fél 9-ig két részletben.

9körül alszik el, reggel 8ig nyomja.

Próbáltam, hogy több rendes kaját adok neki és kevesebb tápszert, akkor megébredt éjjel sűrűn és volt, hogy enni is kért. Csak ezzel a mennyiségű tápszerrel alussza végig egy hang nélkül az éjszakát.

2017. szept. 7. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Általában meleget, én inkább este szoktam főzni így akkor kapta meg a meleg vacsit, ez eltelítette így éjjel nem evett , bár ő már 11 hónap kora óta nem evett éjjel.

Éjszaka ilyenkor 3x kelt átlagba, reggel 8 körül kelt.

16 hónapos még mindig nem alussza át az éjjeleket.

2017. szept. 7. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
9 hónapos kora óta nem eszik éjjel. 6-kor vacsizik, vmi húsos főzeléket, negyed kilenc körül kap 240 ml tápszert, amit 90%-ban meg is iszik, és 5-fél 6-ig alszik. Akkor megissza a tejitalt( 240 ml), és visszaalszik fél 8-ig kb. 14 hónapos lesz.
2017. szept. 7. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!