BPD:39mm OFD:47mm AC:113mm Fl:18mm NB:4,4mm PLV:1,8mm Humerus:17mm HC:132mm Ezek a méretek hány hetes babának felel meg?
Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 17:11
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm sajnos nem egyeznek 😢
2017. szept. 6. 17:19
3/11 anonim 

válasza:

Mennyi idős terhes vagy egyébként? Mondott valamit a doki vizsgálaton?
4/11 anonim 

válasza:

Figyu, ha a doki nem mondta hogy gond van, szerintem ne aggódj. Az én gyerekeimnek pl. mindig előrébb járt a feje hetekben, mint a testük többi része :D
6/11 A kérdező kommentje:
Annyit mondot hogy nem tetszik a babának a csontozata de nem nagyon foglalkozot velem mert valami szerelő jött egyébként ez Miskolcon volt a 18 hetes uh.kaptam beutalot a genetikára Debrecenben most pénteken megyek de nem birok meg nyugodni egésznap ez jár az eszemben..
2017. szept. 6. 18:38
7/11 A kérdező kommentje:
FL:18mm és a HC:132mm 2 fel kiáltó jelet tetettet.
2017. szept. 6. 18:44
8/11 anonim 

válasza:

:( sajnos memtudom vajon mi lehet vagy csak hülyén mérte le?
9/11 A kérdező kommentje:
Én is abban reménykedek h hülyén mért ès hogy
kapkodott.
2017. szept. 6. 19:07
10/11 anonim 

válasza:

Olyan nagy elteres nincs szerintem. Megneztem a tablazatot es ott az adatoknal van mindig egy +/- szam is.
A bpd-nel 4 mm +/- elfogadott, 42-nek irja 18 hetesen
A hc-nal 20 mm +/- elfogadott 151-nek irja 18 hetesen
Az fl- 28 mm 18 hetesen. De itt is van nemi szoras....
En ugy gondolom laikuskent, hogy nem igen van itt baj hanem az orvos kapkodott. Ha annyira baj lenne lemerte volna 2x is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!