1 éves kislánynak 12 kg és 80 cm az mennyire sok?
Figyelt kérdés
És ez a súly összhangban van a hosszával?
Soknak sok, azt én is tudom, de 6 hónaposan már 10 kg volt, és onnantól mondjuk nem is gyarapodott sokat.
Nektek mekkora, vagy mekkora volt ennyi idősen?
2017. szept. 4. 10:21
11/15 anonim válasza:
Átlagos magasságuk volt, nem voltak alacsonyak, mindannyian a felső harmadba tartoztak iskolába menvén. Azóta is csak nyúltak.
12/15 anonim válasza:
Magasságához képest nem sok. Persze nem látom, lehet picit husis, de nem biztos. Nekem másfél éves a fiam. Kb 84 centi és 13kg. Egyáltalán nem duci. Teljesen átlagos kinézete van, annyi hogy idōsebbnek tűnik a koránál. Széles a háta, igazán "férfias".
13/15 anonim válasza:
Jó nagy kislány lehet, szerintem kicsit sok a súlya. Védőnő, doki mit mond?
14/15 anonim válasza:
Az én fiam 81 cm volt és 12,1 kg. Dagi volt. Akkor annyira nem tűnt annak, inkább csak utólag, képeken. Rengeteget evett.. most 2 éves és 13 kg, hozzá 93 cm. Ugyanolyan jó evő, csak nagyon sokat mozog.
15/15 A kérdező kommentje:
Mondták fél évesen, hogy figyeljünk az étrendjére (nem evett kajában sokat, viszont igény szerint szopott, ki tudja mennyit.)
8 hónaposan abbahagytuk a szoptatást, onnantól lassult is a gyarapodás.
Nem eszik sokat, sőt, mostanában kimondottan keveset, + egyre többet mozog.
86-os ruhákat hord, ami széltében és hosszában is jó neki.
2017. szept. 4. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!