11/23 anonim válasza:
A kis Leninke...ja, bocs, Levinke.
12/23 anonim válasza:
Nekem sem jutott eszembe Lenin, de a Kevin igen. Annak ellenére, hogy nem tudom hova tenni ezt a nevet, nem hangzik olyan rosszul egy jól passzoló vezetéknévhez.
13/23 anonim válasza:
Nekem úgy hat, mintha elírták volna a Kevin-t.
14/23 anonim válasza:
Ha külföldi az egyik szülő akkor jó, ha mindkettő magyar akkor eszembe se jutna. Van sok szép név, ami Magyar gyereknek való.
15/23 anonim válasza:
+1 Lenin. Sztem a Levente sem, a Levi sem es a Levin sem szep név. De, legalább a Levente magyar.
16/23 anonim válasza:
Utolsó sajnos már nem divat normális nevet adni a gyereknek, a lényeg hogy minél kevesebb gyerek viselje, az nem lényeg mennyire röhejes:-(
17/23 anonim válasza:
16os. Mi a saját lányunknak azt a nevet adtuk, hogy Sarolta. A fiainknak azt, hogy József és Zoltán. Nem érdekelt kinek vagy hány embernek ez a neve. Szerintem normálisabb, mint a Levin, Kevin. De ettől nekem a Levente sem tetszik. Nem lehet mindenkinek uaz a véleménye. És a kérdező meg azt kérdezte mi a véleményem.. Hát nekem az, amit a 15.kommentbe leírtam.
A Levin nekem nem magyar embernek való név. Es nekem is egyből Lenin jutott eszembe.
15ös.
18/23 anonim válasza:
17es, szép neve van a gyerekeidnek, nekem is az ilyesmi stílusú nevek tetszenek. Manapság már ritka, de nem megbotránkoztatóan különleges. Az én kisfiam Lőrinc.
19/23 anonim válasza:
17-es!
Megnyugtató, hogy vannak még derék magyar emberek, akik normális, magyar embernek való neveket adnak a csöppségeiknek!
Nem Levin-t.. Jared-t, meg Jensen-t és egyéb, idióta, ratyi neveket.
Köszönöm 17-es!
20/23 anonim válasza:
Ha megpróbálok Lenintől elvonatkoztatni (ami nem könnyű), akkor is borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!