Eközül a 3 név közül melyik a szebb? Szilvia, Petra, Renáta
Szerintem ezek közül a Szilvia a legszebb és mondom ezt úgy hogy így hívnak és sokáig nem békéltem a nevemmel. Viszont mára már megszerettem mert különleges, a korosztályomban nem lehet találni még egyet pedig 21 vagyok mindig egyedüli voltam az osztályban. Nem felkapott még is időtálló. A becézése sem rossz Szilvike ...
Tipp: ha a Szilvia mellett döntenének , figyeljetek oda amikor tanulja a nevét leírni hogy Szilvia helyett nehogy Szilvát írjon ..nekem sikerült és rám ragadt (igaz utólag egy vicces emlék).
Én akárhány Szilviat ismertem, láttam eddig, mind egy ócska kis ribizli volt...bár tudom, a név maga nem befolyásolja a személyiséget, de akkor is így volt, így nincsenek a Szilviaval kapcsolatban kellemes asszociációim.
Renáta: osztálytarsamat hívták így, egy gyönyörű, okos, hosszú, fekete hajú csajszit. Szerintem szép név, viszonylag ritka is.
Petra : nekem abszolút semleges, a Petrarol egy aranyos, nyitott, helyes, játékos kislány jut eszembe (összes Petra ismerősöm ilyen személyiség).
Szilvia szép név, de már van két közeli rokonom ilyen névvel (korábbi korosztály).
A Petra nekem nem tetszik, mert a petróleum ugrik be. De ismertem két gyönyörű lányt is ezen a néven.
Marad a Renáta. Most nem tetszik nagyon, de ha az ikreim lánynak születnek, nem fiúnak, akkor az egyiket most így hívnák.
1.Petra
2.Szilvia&Renáta kábé 1formán szépek,Petra név legszebb,de a másik 2 is nagyon jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!