Hármasiker lányoknak melyik neveket adnád?
Nagyon nehez helyzetbe kerultunk nevvalasztas teren. Eloszor kivalasztottun abc sorrendben 3-3azonoa kezdobetus nevet amik tetszettek. Ez a modszer nem valt be.
Kisbabainkat azonban mar most nagyon sokat becezzuk amik rajuk is ragadtak, igy kivalasztottunk par nevet amiket lehet ugyan ugy becezni:
1.baba-"Bogyó": Bodza, Boglár, Bogáta, Borbála, Bíborka
2.baba-"Babó, Babóca": Babett, Babetta, Babiána, Babita
3.baba-"Pötty, Pöttyke": Piroska, Polett, Dotti (bar ezekbol ne kerdezzétek hogy hogyan lesz Pötty😇)
A c-tervnek pedig a kovetkezo neveket valogattuk:
Madlen-Rubina-Megara (Madi,Rubi es Megi baba😇😊)
Rubina-Szabina-Dorottya
Rubina-Fruzsina-Lucinda
Vagy
Rubina-Éda-Hanna.😇
1. Boglár, Borbála
2. A Babett a legjobb, de egyik sem tetszik igazán
3. Dotti
A c-terves nevek közül egyik sem tetszik, a Szabina és a Dorottya egész jó, de a Rubina helyett mindenképpen más nevet keresnék. De ez csak az én véleményem, azt válasszátok ami nektek tetszik.
Fruzsina/
Szabina
Rubina
Vagy pl.. Kinga/Olga/Hanga
Mert becézve teljesen más de az azonos végződés miatt mégis osszetartoznak.Én ilyen logika mentén választanék
De azonos kezdobetuvel nem, mert mindig kevernèk őket.
Borbála-Babett-Dotti
Szabina-Fruzsina-Dorottya
Hát én bajban lennék, egyedül a Fruzsina amire őszintén mondanám hogy szép név és tetszik. A többségétől nem tudnám hogy síró vagy röhögőgörcsöt kapjak.
Őszintén, ezt komolyan gondoltátok? Rubina, Madlen, Megara, Bodza, Dotti, Bogáta, Babetta(az egy motor), Babiána, Babita, Lucinda?
Nem attól lesz különleges a gyerek hogy tragikus nevet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!