Túl etetés hogy lehetséges? Most teljesen összezavarodtam! Kisfiam széklete zöld és mindenki azt mondja túletetés! Most akkor ne etessem, vagy mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 08:53
1/4 anonim válasza:
Jó az étvágya, ennyi. Ha nem éhes, úgysem tudnád beletuszkolni. Ha meg éhes, akkor ne legyen lelkiismeretfurdalásod, h megeteted!
2/4 anonim válasza:
szia, mennyi idős a kisfiad? A tápszertől is zöldre szineződhet s széklet, ez teljesen normális, a túletetéshez semmi köze. Egyébként nem igazn értem hogy lehet egy gyereket túletetni, amikor a felesleget úgyis kibukja. Annyit adj neki enni amennyit kér és kész. A zöld széklet mástól van! Semmit nem csinálsz rosszul! Ha nem múlik el a zöld kaki kérdezd meg a gyerekorvost! (nálunk a tápszertől volt zöld a kaki)
3/4 anonim válasza:
A lányom Beba Ha-s tápszert eszik, arra rá is van írva, hogy lehet tőle zöld a kaki. Amíg nem tápláltam hozzá, addig zöld is volt a kakaija. Én párszor túletettem, mert soha nem csinált olyat, hogy ha tele volt, akkor elfordult volna, ha 2 litert csináltam volna, akkor is megette volna szerintem. :DD
De ilyenkor mindig kibukta a felesleget, szóval szerintem nagyon nem lehet túletetni egy babát.
4/4 anonim válasza:
Nem csak tuletetes, azt mondjak, attol s lehet zold, ha keveset eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!