Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell alkalmazni az Aloe...

Hogy kell alkalmazni az Aloe Activatort? Hány cseppet adhatok neki egy nap?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Elméletileg a testsulyának arányában megfelelö cseppet adhatsz neki,láz esetén óránként!!De nem lehet tuladagolni,ugyhogy nyugodtan adhatsz többet is!!Milyen problémára és mennyi idös a pici attól is függ!Nagyon jó termék!!
2008. okt. 20. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 1 hónapos a kisfiam és hasfájós! Ezek szerint másra is jó ez a termék?
2008. okt. 20. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a termék igen univerzális, mindenre jó. Hasfájásra adjál kilónként egy cseppet, naponta 2X. Én délben és este adtam neki. Aztán később igény szerint, ha kell, kilónként egy cseppet. Most fogzásra használom, ugyanígy, illetve gézre csepegtetve dörzsölöm az ínyét.

Amúgy jó bármilyen sebbe, hamar begyógyul tőle, jó orcseppnek, szemcseppnek...

Nézz utána:-)

2008. okt. 20. 14:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Hol tudok utána nézni? A weblapon próbálta de semmit nem találtam erről a termékről.
2008. okt. 20. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

A www.homeopatia.shp.hu oldalon,a termékeknél elég részletesen le van irva,hogy mire és mennyit lehet használni.

Remélem tudtam segiteni! Jó babázást!

2008. okt. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!