Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tünetei vannak egy...

Milyen tünetei vannak egy babánál az asztmára?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Én épp most nézegettem,írd be a keresőbe,sokmindent olvashatsz róla,engem is az érdekel hogy mindenképp jár -e köhögéssel,mert ott azt írják.Nálatok is a gyanúja van?
2008. okt. 20. 12:10
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen,sajna:((

Tegnap este vettem észre rajta hogy mindig esténként többet köhög,ráadásul olyan furin is veszi a levegőt...

Pedig nincs megfázva. Hol a keresőbe? Ide vagy a google-re gondolsz? Hány hónapos a fiad/lányod?

2008. okt. 20. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
googlba.3 hónaposak vagyunk,kislány.Nem köhög,csak sokszor hörögve veszi a levegőt, de éjjel szépen alszik.
2008. okt. 20. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Szerintem nektek nem asztma van. Ez szerintem elég gyakori egy picinél. Tudtommal.
2008. okt. 20. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha igazad lenne.Reméljük nektek sem az van,nem tudom ti mennyi idősek vagytok,de mindenképp járj utána.Állítólag sokszor az asztma kinőhető ilyen pici korban ha kezdődik.
2008. okt. 20. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen én is így tudom. Feltétlen elviszem majd dokihoz. Mi lassan 1évesek leszünk :DD És fiam van. na jó kis forumot csináltunk itt:DDD

Üdv és szép napot nektek :)

2008. okt. 20. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
:-)))Nektek is!
2008. okt. 20. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!