10 hónapos kislányom 6-kor kel? Persze tudom nem gépek, de egyik pillanatról a másikra elkezdett 6-kor kelni reggel és nem alszik vissza. Eddig 8-9-ig aludt este 8-tól.
Ez ilyen. Az én 7 hónapos fiam eddig átaludta az éjszakát este 8-tol, reggel 6 körül szopizott, és alvás 9-ig.
Múlt hét óta éjjel 3-kor újra kel enni, reggel fél 7-kor ébred, és csak 9-10 körül alszik a délelőtti alvásnál újra.
Szintén egyik napról a másikra állt át.
Okok? Éhes nem igazan lehet, már naponta kétszer eszik mást is az anyatejet kívül, van bőven tejem is.
Nagyot fejlődött a mozgása, most kezdett igazan forogni, kezdi előkészíteni a kúszást.
Indul a szeparációs szorongás első szakasza, anyát mindig látni kell.
Egyre több minden érdekli, mindent meg akar nézni, fogni, kóstolni. A sok infót dolgozza fel a kis agya.
Az utolsó 2 infó sokat jelenthet de a babák alvása változhat ok nélkül is.
Ha elalszik nappal 2x és 1,5 órát alszik, szüksége van még neki a 2 alvásra.
Az én fiam alapból 6-7 között kel de fogzás és mozgásfejlődés miatt is hajlamos volt már 4-kor. Fogzás miatt sírva, mozgásfejlődés miatt egész jókedvűen.... hajnal 4-kor. Örültem neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!