Ti mennyi idősen engednétek, hogy elvigye apuka több órára a gyereket hozzájuk?
Figyelt kérdés
Elváltunk. Ti mennyi idős gyereket engednétek el először nyilván csak órákra apukához és az új feleségéhez? (Új feleség nagyon szereti a kislányt, neki idősebb gyerekei vannak már)2017. aug. 26. 19:41
11/17 anonim válasza:
En is ezen gondolkoztam..mint a 10es..szegeny te. Fura lehet. amúgy ha nem szopizik en is engednem. Az édesapja.. Akkor meg biztos felelosseggel ellátja.
12/17 anonim válasza:
6 honapos a kozos gyereketek, de neki mar uj felesege van? 😳😯🤔🙄
Hat ilyet, eszem megall! Az meg megint mas teszta hogy szegenyt majd ide lokik, oda lokik...1 evesen bolcsi, addig dadus, apa, uj asszony...
Nem is tudom mit gondoljak, ne haragudj kerdezo!:(
13/17 anonim válasza:
Ha a terhesség elején mentek szét, akkor több, mint egy év is eltelt már, simán házasodhatott. Pláne, ha a viazont még az előző házasság alatt kezdődött.
De az is lehet, hogy akkora a szerelem, hogy néhány hónap után lett házasság.
14/17 anonim válasza:
tegnap 21:04 nekem is ez ugrott be... mikor nosult ujra?? És te miert mész vissza mér dolgozni? Nem kapsz gyedet?
15/17 anonim válasza:
Ha a fiadra és a barátnőjére rámered bízni, akkor a saját apjára és a feleségére (aki tapasztaltabb ezen a téren a fiad bnőjénél) miért nem?
16/17 anonim válasza:
Nemcsak a tiéd a gyerek. Miért kéne az engedélyed, hogy az apjánál is legyen ? Örülj, hogy egyáltalán nálad lakhat. Nem minden országban ennyire elvakultan anyapárti a bíróság.
17/17 anonim válasza:
Idegeneknek,szittereknek odaadod lazán,apjától félted.
Klafa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!