Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet borostyán nyakláncot...

Hol lehet borostyán nyakláncot venni? Tényleg segít mikor bújik a fog?

Figyelt kérdés
Szabad 4 hós. babának? És kb. mennyibe kerül? Elöre is köszönöm.
2008. okt. 20. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egészségboltokban biztosan lehet. Olvasgattam róla, és állítólag tényleg segít, bár mi még nem próbáltuk, de majd ha fogzik a babám, kipróbálom. Szerintem kortól függetlenül használható, ez nem gyógyszer.
2008. okt. 20. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:

szia

mi azt hiszem Egerből rendeltünk,ha jól emlékszem agrianna.hu,de guglizd meg.kb 3000re jött ki,szállitással-másnap már itt volt.

2008. okt. 20. 12:36
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a gyors válaszokat.
2008. okt. 20. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pont ma vettem át a postán. Az interneten keresztül rendeltem. A Googléba beütöttem,hogy borostyánkő nyaklánc csecsemőknek és kiadott többféle lehetőséget. 3600 forint volt és én csak jót hallottam róla.Remélem beválik!
2008. okt. 20. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:

www.borostyánlánc.hu

Itt megrendelheted

2008. okt. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!