A babám lassan 5 hós. A párommal nem szeretkeztem 7 hónapja. Félek a fájdalomtól. Nagyon nehéz szülésem volt. Mit tegyek, hogy képes legyek leküzdeni a félelmemet?
Biztosan rossz élmény volt de azóta sok idö eltelt!Muszály lesz megpróbálnod,és ujra élvezni veleaz eggyüttlétet mert sajnos sok esetben ez már váló ok!rajtad kivül sokan szültek már több babát is mki visszaállt a régi kerékvágásba!Beszélj vele h csak ovatosan és legyen veled türelmes,bár már igy is az volt!Ha nem kezded el elóbb utóbb máshol keresi majd amit otthon nem kap!sok szerencsét és kellemes próbálkozást!
(Ha nagyon nem megy akkor nem ö az a férfi akit neked teremtett az ég,nagy valószinüsggel!!!!!!!!!!!!)
szépen lassan, fokozatosan szoktasd magad.. nekem hasonló volt, mindig nagyon nedves voltam, sosem volt ezzel gond, es amióta terhes vagyok, kiszaradtam, hiaba vagyok felizgulva. Ebből én annyit vettem észre, hogy szerelmeskedes után nagyon fájt.. és nem is akartam a dolgot, mert aggódtam.. elmentem a nődokihoz, írt fel kúpot, de attól csak olajosat pisiltem (komoly :)), más nem változott.
Nekem annyira nem hiányzott a szerelmeskedes, ahhoz kepest, hogy elotte a kimerulesig hajszoltam a párom, de neki igen.
Vettunk síkosítot, és szépen fokozatosan..előbb csak a makkját dugta be, aztán egyre bátrabban.. most kb félúton járunk, és közelsem csináljunk olyan gyakran, mint régen, vagy mint igénye lenne rá, de már egyáltalán: csináljuk.
Sokat segít amúgy, hogy én amúgy is mindig elkaptam kényeztetni, akkor is, ha nem lett a dologból semmi, még régen is, érzi, hogy szeretem, és kívános, és szerintem ez neki is erőt ad, meg a meghittség meg az érzékiség sem tunt el a kapcsolatunkból.
A lényeg, hogy bátran beszéld meg vele, meg a lényeg a fokozatosság.
.. és egy nagyon kellemes előjáték is sokat segít.. sőt, először még szerelmeskedni se kell rögtön, csak előjátékkal kezdtek, és mindig picit tovább mentek.
Amúgy rossz érzés, és gondolom a félelmed mellett még a lelkiismereted is furdal (engem nagyon!), és úgy éreztem, hogy "rosszul működök", sajnos még mindig így érzem néha, pedig tudom, hogy nem rosszul, csak másképp.
Azért remélem tudtam picit segíteni.
Szia! Én is nagyon féltem a szülés utáni első alkalomtól, háát, nem is volt olyan jó mint előtte, sőt még mindig nem az igazi. Vettünk sikosítót és az sokat segített, kevésbé fáj, sőt már egészen jó. :-)
Az tényleg fontos, hogy ne görcsölj rajta, próbálj meg csak a párodra koncentrálni, ő pedig legyen nagyon figyelmes és óvatos!
Akkor se ess kétségbe, ha először kicsit fáj.
Az én babám is 5 hós és mi 2 hónapos korában szeretkeztünk először. Annak ellenére, hogy végülis császárral szültem, nekem is fájt. Azóta viszont szép lassan egyre jobban élvezem.
Szerintem is beszélgess a félelmedről a férjeddel, mert biztos nagyon vágyik már rád. Ha tudja, mi a gond, biztos jobban fog figyelni rád és óvatosabb lesz eleinte.
Ne vedd el magadtól sem az együttlét örömét, mert rengeteg élményt és energiát tud adni, ami a néha nehéz babázós napok alatt is kell mindkettőtöknek.
Sok babázós és "férjezős" örömöt kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!