Miert akar felallni es kiszallni a kadbol 11hos kisfiam?
Szia. Miénk 3 hónapos kora óta nagykádban fürdik az apjával. (elég nagy a kád, szóval bőven elférnek).
Az van, hogy most kezd leülni, és ülve játszani a vízben. 18 hónapos. Addig (mióta állni tudott azóta) állandóan állt, alig lehetett leültetni, semmi trükk nem működött.
Én most az egy éves lányommal vagyok így. Beleteszem a kádba és nem hajlandó leülni egy jó darabig. Ha elfeledkezik, belemerül a játékba, akkor leül végre.
Ezt egyébként nem régóta csinálja, múlt héten kezdte. Nem értem, mi lehet az oka, ő már 8 hósan kapaszkodva felállt, szóval nem újdonság neki. Most kezdett el lépegetni, talán emiatt? Fogalmam sincs...
nálunk i volt egy ilyan időszak, mikor megtanult járni egyflytában mászott volna. Mi egyszer kipróbáltuk mit szeretne és kiderült, hogy körbemászni a kád szélén (fogtuk őt), át a szennyestartóra, bele a csapba... :))) Utána vissza a pancsiba :)
Szerintünk ez is csak a fürdős-játék része volt, le is szokott róla, ahogy párszor kiélte magát. Most 19 hós, megint szépen játszik a vízben.
A másik: nem lehet, hogy fáradt? nálunk mostanában akkor akar kimászni, ha fáradt és már nincs ereje fürdeni (mindig ugyanabban az időben fürdetjük, de van,mikor jobban lefárad estére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!