Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert akar felallni es kiszall...

Miert akar felallni es kiszallni a kadbol 11hos kisfiam?

Figyelt kérdés
2hos kora ota nagykadban furosztjuk mindig is elvezte. Amiota fel tud allni mar a kadban sincs sokaig,fel akar allni,de csuszik es igy probaljuk visszatenni,de annal jobban ellenkezik majd harc utan sirassal tarkitva kivesszuk.Nem akarom h utaljon furdeni de jelenleg ez a helyzet.Hogyan tudnam elerni h ujra bennt maradjon nyugton a kadban es tudjuk lemosni?Vannak jatekai es uj dolgoka is aunk neki,hiaba...
2010. máj. 24. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Miénk 3 hónapos kora óta nagykádban fürdik az apjával. (elég nagy a kád, szóval bőven elférnek).

Az van, hogy most kezd leülni, és ülve játszani a vízben. 18 hónapos. Addig (mióta állni tudott azóta) állandóan állt, alig lehetett leültetni, semmi trükk nem működött.

2010. máj. 24. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most az egy éves lányommal vagyok így. Beleteszem a kádba és nem hajlandó leülni egy jó darabig. Ha elfeledkezik, belemerül a játékba, akkor leül végre.

Ezt egyébként nem régóta csinálja, múlt héten kezdte. Nem értem, mi lehet az oka, ő már 8 hósan kapaszkodva felállt, szóval nem újdonság neki. Most kezdett el lépegetni, talán emiatt? Fogalmam sincs...

2010. máj. 24. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:

nálunk i volt egy ilyan időszak, mikor megtanult járni egyflytában mászott volna. Mi egyszer kipróbáltuk mit szeretne és kiderült, hogy körbemászni a kád szélén (fogtuk őt), át a szennyestartóra, bele a csapba... :))) Utána vissza a pancsiba :)

Szerintünk ez is csak a fürdős-játék része volt, le is szokott róla, ahogy párszor kiélte magát. Most 19 hós, megint szépen játszik a vízben.

A másik: nem lehet, hogy fáradt? nálunk mostanában akkor akar kimászni, ha fáradt és már nincs ereje fürdeni (mindig ugyanabban az időben fürdetjük, de van,mikor jobban lefárad estére)

2010. máj. 24. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia,ez a felállással lehet összefüggésben,az én lányom kilenc hónapos és jó két hete ezt csinálja.Most már kezd visszaállni a rend,mert visszaül a játékaival játszani is elég gyakran,aztán újra feláll.Szerintem pár hét és visszaáll a rend,addig meg jobban kell figyelni rá,ennyi.Én hagyom picit neki,hogy álljon a kád szélén,aztán elterelem a figyelmét valami játékkal,aztán megint ácsingózhat egy picit és így tovább.Sajnos nálunk az éjszakák is zűrösebbek lettek,mert gyakran álmában hasra fordul,utána meg elkezd mászni a kiságyba és megébred,de ez sem vészes,gyorsan cicre teszem és már alszik is tovább.Éjszaka is volt már olyan,hogy a kiságy rácsába kapaszkodva,állva,kurjongatva ébresztett minket.
2010. máj. 25. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én 11 hónapos kisfiam is ezt csinálja. Fel akar állni, és akkor fogni kell, ő meg kapaszkodik a kád szélébe, és néz kifele. A járólapot nézi a földön + a szemetest, de mindezt úgy teszi, mintha valami kilátóban lenne. Néha megpróbál beleharapni a kád szélébe is (nagyon jönnek a fogai). Van egy delfines játéka (kattog és úszik a vízben), azzal néha sikerül elterelni a figyelmét,, de egy fürdésnél így is kb. 10x játsszuk el ezt... :)))
2010. máj. 25. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!