8 hónapos babának milyen nyers gyümölcsöket lehet adni?

Érdekes, én pont fordítva voltam, csak akkor adtam üvegeset, ha végképp nem volt semmi friss idénygyümölcs.
Kaphatna almát, körtét, szilvát, őszibarackot, nektarint, banánt, áfonyát, ami mostanság épp van a piacon, ahogy előttem is írták aprómagvast ne, pl. fekete szeder.
Az, hogy a banántól lesz e székrekedése kérdés, szerintem ki kell majd próbálni. Elvileg a sárgarépa vagy a párolt rizs is székletfogó.
Én nem adtam a banánt magában, mindig lazítottam valami lédúsabbal, pl. barack vagy alma.

Az én fiam ezeket eszi, neki nem volt gondja ezektől:
Alma, barack, körte, szilva, banán, sárgadinnye
Addig nem tudod meg hogy reagál, amíg nem próbálja ki. Nálunk egyedül a spenót okozott keményebb székletet. Nem gondoltam volna..
Gyümölcs eddig mindig jó volt.
Én sokszor darált kekszel keverem össze, olyan finom, sokszor én enném meg helyette 😄

Oooh én elejétől fogva készítem a főzeléket.eddig kétszer kényszerültem a bébietelre de foghuzva adom neki annyira nem vagyok vele megelégedve.persze itt nem arról van szó h nem eszi meg a gyerek vagy noname márkájút vásárolok,hanem kibontom és nincs az a természetes hatás mint mikor én készítem otthon ugyanazt.
Na a kérdésre Visszatérve, ahogy elöttem is írtak szinte már bármilyen gyümölcsöt adhatsz neki!egy kis kekszel vagy rizspehellyel sűrítve h tartalmasabb legyen.
Amúgy én is örültem h a kisfiammal pont ugy kezdtük a hozzataplalast h tele volt/ van a piac a legfrissebb gyümölcsökkel-zöldségekkel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!