Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon aggódom,8 hónapos...

Nagyon aggódom,8 hónapos babám miért nem ül még?

Figyelt kérdés

Kislányom 8 hónapos múlt 1 hete, átfordul hasról hátra és fordítva is, kúszik rendesen, és a mászást is próbálgatja (az még nem megy olyan jól neki mint a kúszás, pár mászó mozdulat után ismét kúszni kezd), továbbá kb. 2-3 hete kapaszkodva feláll.

Viszont ami miatt rettentően aggódom, hogy abszolút nem ül. Nem szoktam gyakran felültetni, de azért 1-2 alkalommal megpróbáltam, és egyedül kapaszkodás nélkül nem tud ülni (persze ebből adódik, hogy nem is ül még fel magától), ha valamibe tud kapaszkodni akkor meg tud ülni, illetve ha előre hajol és kezeit leteszi a földre úgy is ül. Ez nagyon nyugtalanít, most hogy elmúlt már 8 hónapos. Tornásznál voltunk még 7 hónapos korában, de akkor ennek még nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget, mert akkor úgy gondoltuk van még ideje.

Kinek mikor ült a babája és szerintetek ez normális, h 8 hósan még nem megy neki? Nagyon furcsa nekem hogy már feláll kapaszkodva, viszont egyedül ülni és felülni még nem tud.

#baba #ülés #mozgásfejlődés #Dévény #babák mozgásfejlődése
2017. aug. 12. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
És NE ÜLTESD! Tönkremegy a pici gerince,nem szabad....
2017. aug. 13. 13:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom aktuális-e még de az én kislányom 8 hónapos még nem kúszott. Voltunk gyogytornasznal, otthon gyakorolunk,másfél hét után kúszott, és most 9 hónaposan ült fel. Mászni még nem mászik csak kutyazik. De nálunk mindenki állítani akarja meg járatni,meg hogy vigyem vissza a gyogytornaszhoz mert lehet hogy valami baja van hogy még nem sétál...9 hónapos....
2017. nov. 8. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!