Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Erdemes megvenni a mikros...

Erdemes megvenni a mikros sterilizalot?

Figyelt kérdés

Es azokat a cumikat vagy cumis uvegeket amiket nem lehet bele tenni?...azokat siman kifozitek?

Meg eri kiadni ra a penzt vagy jobb a sima kifozes?

2008. okt. 19. 14:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eleinte nagyon sokat segített, és minden cumisüvegünk műanyag volt, igy bele lehetett tenni, mivel eleinte szoptatás-fejés-szoptatás körforgásból állt az élet :) így jó volt, hogy nem kellett ott állnom a kifőzögetés felett, hanem csak 2 perc alatt megvolt a mikróban. Én úgy vettem, hogy a mellszívóval volt együtt a mikrós sterilező doboz és így olcsóbb volt.
2008. okt. 19. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A mai cumisüvegeket és cumikat már bele lehet tenni. Én nagyon szeretem, bár lehet, hogy most inkább már elektromosat vennék.
2008. okt. 19. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
6 és fél hós kisfiú anyukája vok. A cumikat kifőzőm, havonta 1x, cumisüveget nem használunk, szopizik, (még az elején próbáltam belőle itatni, de nem ment). Számomra tök felesleges a sterilizáló. Sosem volt szájpenésze.
2008. okt. 19. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem vettem sterilizálot nem tartotam szügségesnek de attól még másnak lehet rá szüksége. Én hetente kifőzöm a cumisüvegeket, cumikat és a mellszivót. Napi szinten pedig a Chicco hideg fertőtlenitőt használom kicsit citromos az illata de szerintem nagyon jó.

Üdv.: Egy 12hetes baba anyukája

2008. okt. 19. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nagyon meg vagyok elégedve a mikrós sterilizálóval és sosem cserélném másra. Próbáltam kifőzni az elején a cuccokat, de iszonyú vízkő rakódott mindenre. Vegyszert meg nem akartam használni a sterilizáláshoz, így a tablettás megoldás eleve kizárt volt. A legtöbb cumi, cumisüveg sterilizálható gőzzel a mikróban, olvasdd el a tájékoztatókat és az alapján vásárolj cumit/üveget. Ráadásul sok bele is fér, 8 perc alatt kész is van:)

2008. okt. 19. 19:35
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Tudom, hogy ilyet nem szabad irni, de abszolut egyetértek az utolsóval, csak nekem ez így egyben nem jutott eszembe, kifőzés=vízkő, és tabletta = vegyszer. Köszi :)
2008. okt. 19. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is mikrós sterilizálót használok, nagyon megérte megvenni! Gyors, egyszerű és praktikus. Mi Avent szettet vettünk amiben benne voltak a cumis üvegek a mellszívó és a sterilizáló, ráadásul a sima cumik is beletehetők, ugyhogy én tényleg csak ajánlani tudom.
2008. okt. 19. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekünk Tommiee Tippee van és nagyon szeretem,eleinte nagyon sokat használtam.mikróba is és hideg sterilizálásra is alkalmas egyaránt.Én vettem chicco folyadékot de szerintem szörnyű,olyan mint egy légfrissítő az illata és alig bírtam eltüntetni a dolgokból,már megijedtem,hogy sosem fogom használni a cuccokat.muszáj volt a mellszívóm miatt.Amúgy mi 6000ért vettük a sterilizálót ,két cumisüveg volt hozzá a brendonban,csak ajánlani tudom
2008. okt. 19. 22:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Nekünk van . Eleinte használltuk még a drága mellszivó tönkre ment benne. Na azóta nem. Én mindent simán csak elmosogatok . Szerintem nem fontos annyira fertötleniteni. Eddig semmi bajunk nem volt emiatt.6 hós babó anyukája
2008. okt. 20. 07:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, lehet nem olvassa már senki...a 3.vagyok. A vízkő ellen, kifőzéskor tegyél bele pár csepp citromot :)
2008. okt. 20. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!