Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszik nektek a Botond...

Hogy tetszik nektek a Botond és Zente névpáros ikreknek?

Figyelt kérdés

2017. aug. 8. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Mindkettő csúnya, a Botond ráadásul egy betűben tér el a bolond szótól és nagyon gyakori is. A Zentét is kezdik felkapni.
2017. aug. 8. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Nekem tetszik:)

A Botond mindig is nagy kedvencem volt,a

Zentét nem olyan régen tetszett meg,de sajnos nagyon nem megy a vezetéknevünkhöz...:(

2017. aug. 8. 15:47
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Mindkettő nagyon tetszik!Adnám sajátomnak is, mindkettő férfias vélrményem szerint.Még a Kende is jó😊
2017. aug. 8. 16:04
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Szépek így együtt, külön külön is, szóval hajrá :)
2017. aug. 9. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nagyon szép,magyar nevek. :)

Külön külön is tetszenek,de együtt szerintem szuperek! :)

Boldog babavárást! ;)

2017. aug. 10. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Az én kisfiam Botond, mindenkinek nagyon tetszik a neve, és annak ellenére, hogy gyakori név, még nem találkoztunk másik Botond babával, pedig már 10 hónapos :O

Mi annak ellenére, hogy magyar nevet választottunk, igyekeztünk olyat ami azért külföldön is kimondható, mert sokat utazunk. És eddig mindenki ki tudta mondani:)

2017. aug. 29. 12:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek, max az a fura, hogy a botondot lehet becezni, (boti) de a zentenek en meg nem hallottam becezeset. Es olyan fura lenne hogy az egyik gyereket lejes neven szolitjatok a masikat meg csak becezce. De ez lehet csak nekem furcsa, ettol fuggetlnul nagyon szep nevek, es fenyevekkel jobbak mint a DZSasztin vagy a DZSúlió.
2017. okt. 3. 06:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Zentéről inkább nem írok véleményt, a bolond név is magáért beszél.
2022. jún. 9. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!