Hogy tetszik nektek a Botond és Zente névpáros ikreknek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 12:30
11/18 anonim válasza:
Mindkettő csúnya, a Botond ráadásul egy betűben tér el a bolond szótól és nagyon gyakori is. A Zentét is kezdik felkapni.
12/18 anonim válasza:
Nekem tetszik:)
A Botond mindig is nagy kedvencem volt,a
Zentét nem olyan régen tetszett meg,de sajnos nagyon nem megy a vezetéknevünkhöz...:(
13/18 anonim válasza:
Mindkettő nagyon tetszik!Adnám sajátomnak is, mindkettő férfias vélrményem szerint.Még a Kende is jó😊
14/18 anonim válasza:
Szépek így együtt, külön külön is, szóval hajrá :)
15/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép,magyar nevek. :)
Külön külön is tetszenek,de együtt szerintem szuperek! :)
Boldog babavárást! ;)
16/18 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam Botond, mindenkinek nagyon tetszik a neve, és annak ellenére, hogy gyakori név, még nem találkoztunk másik Botond babával, pedig már 10 hónapos :O
Mi annak ellenére, hogy magyar nevet választottunk, igyekeztünk olyat ami azért külföldön is kimondható, mert sokat utazunk. És eddig mindenki ki tudta mondani:)
17/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek, max az a fura, hogy a botondot lehet becezni, (boti) de a zentenek en meg nem hallottam becezeset. Es olyan fura lenne hogy az egyik gyereket lejes neven szolitjatok a masikat meg csak becezce. De ez lehet csak nekem furcsa, ettol fuggetlnul nagyon szep nevek, es fenyevekkel jobbak mint a DZSasztin vagy a DZSúlió.
18/18 anonim válasza:
Zentéről inkább nem írok véleményt, a bolond név is magáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!