Mennyibe kerül nektek babátok eltartása?
Sziasztok! Tudom, hogy az eredeti kérdésem megfogalmazása kicsit furcsa, de nem tudtam hogyan tehetném fel. Most fog megszületni a kis babám, de kezdő anya vagyok és bevallom őszintén fogalmam sincs, hogy mire számítsak. Csak anyukámat tudom megkérdezni, de Ő nem naprakész a mai árakat tekintve. Arra lennék kiváncsi, hogy egy hónapban körülbelül mennyit költötök a babátokra? Ennivalójára, pelenkára, tisztálkodó szerekre. Esetleg ha van valami tippetek, min vagy miken lehetne spórolni, mi az, amiből nem feltétlen a legdrágább a legjobb?! Ha abban is segítenétek, hogy mivel játszik a babátok a születésétől kb egy éves koráig és, hogy milyen (valóban hasznos) játékokat lenne érdemes neki beszerezni, azért nagyon hálás lennék.
Ketten leszünk a babámmal, 180 ezer forintból vajon meg fogunk e élni? (Természetesen babakocsit és kiságyat nem ebből kell vennem, van megtakarított pénzem, de váratlanul maradtam egyedül és innentől a havonta érkező pénzemből kell gazdálkodjak.)
Mindenkinek előre is köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!