Tapszer okozhat kemeny szekletet?
1 év után minek a tápszer?
Ott a tejital, az is kiegészítésképp csak mondjuk reggeli mellé meg ha igényli alvás előtt, ez a mennyiség nem fogja befolyásolni a székletet ha csak nem tejallergiás de akkor is inkább hasmenése lenne és nem most derülne ki.
Talán igen. Lehet h több benne a vas....mi milumilról bebára váltottunk, szekrekedese lett tőle. Megnéztem a dobozat, megdöbbentem, h mennyire más az összetétele :o azt hittem ezek nagyjából egyformak, de úgy látszik mégsem. Van amiből 10x annyit tartalmazott.
De ez nyilván más, mert ez két különböző márka volt. Nézd meg a dobozukat, lehet h több benne a vas, az okozhat szekrekedest.
hipp termekrol van szo, megneztem a kettes es harmas dobozt, vasbol fele annyi van , mint a kettosbe...csak az asvanyokbol van a duplaja a harmas tapszerben
az nem tudom....szerintem nem okoz szorulast...vagy igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!