7 hónaposnak való bébiételben van tej, odaadhatom a babámnak?
Figyelt kérdés
Állandóan azt súnykolják, hogy tehéntejet 1 éves kor előtt ne.. Ennek ellenére a bébiételben van.
Sőt, ha jól emlékszem a 6 hónaposoknak való spenótban is van tejszín.
2008. okt. 18. 16:48
1/1 anonim válasza:
Én éppen ezért nem vettem meg ezeket az ételeket. Bébiételvásárláskor nem azt néztem, hogy a címkéje hány hónapos kortól ajánlja, hanem az összetételét. Ha volt benne olyan, amit még nem akartam adni, akkor nem vettem meg, akkor sem, ha a címke szerinti kort már betöltöttük. De ez fordítva is igaz. Volt olyan, hogy megvettem idősebb babáknak való ételt, mert az összetételét elolvasva nem találtam benne semmi olyat, amit ne adtam volna jó szívvel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!