Papaverines cseppet felirjak?
Ki kell próbálni. Előre nem lehet tudni, hogy fog e használni.
Én még a colief cseppeket próbálnám.
Konzultálj orvossal. Lehet reflux, allergia, bármi. Keress gasztroenterológust. A mi fiunk is rettenetes hasfájós volt. Nekem a papaverin és társai az utolsó utáni lépés lett volna. Anyatejes vagy tápszeres?
Kitartást!
A miénk nem akarta felírni 1 hónapos korában.
Orvos mit mond? Anyatejes vagy tápszeres? Laktózérzékenység vagy tejfehérje allergia felmerült már? A vizeletét megnézték? Ez szerintem se normális kategória. Az én fiam 2 napig csinálta ezt, egész álló nap visított kézben, babakocsiban, mindenhol, én bevittem kórházba és annyi volt a szerencsénk, hogy 1 héttel ezelőtt is voltunk bent. Így bent tartottak. Másnap derült ki, hogy zsúfolva van a vizelete gennyel.. (gyerekorvosnál is többször voltunk, soha nem merült fel, mint lehetőség. 5 hetesen egy fiatal dokitól hallottuk először a kórházban, hogy azért kell a pisiteszt, mert ez is okozhat hasfájást) mondjuk miután meggyógyult is maradt hasfájós de normális kategória volt, bár rajtam csüngött szinte egész nap, azért nem sírta végig a napot. egyébként utólag kiderült, tejfehérje allergiás, úgyhogy hiába vártuk a 3-4 hónapos korát, nem nőtte ki.
Az első kórházas dolog után 1 nap híján 4 hetesen fel akartam iratni a papaverint, de a gyerekorvos azt mondta nem írja fel. De biztosan orvosfüggő is! De ha fel is írja, én azt tanácsolom alaposan járjatok ennek utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!