Lathatjak az egészen pici babák a szellemeket?
Lehet ez fura kérdés es meg nem fordult meg a fejekben de engem erdekel.
Van egy nem egészen 5 hetes babam es amikor ram néz,nem is engem nez,hanem inkább valami mast korulottem. Mintha kovetne valamit a szemeivel,még a fejet is elforditja! Arról mar hallottam h az emberek aurajat lathatjak de ez más. Valaki tapasztalt már hasonlot v hallott ilyenrol?
Trollok pls kimeljenek!
Hát, eszembe jut a mama című film, ahol nem lettek teljesen 100-asok a gyerekek később, mert egy kísértet nevelte fel őket, remélhetőleg ilyen nincs szerencsére.
Szegény baba.
1,Nem léteznek szellemek
2,Az embernek nincs aurája
Így nyilván a válasz is nem...
Most komolyan,a 21.században miért kell ilyen marhaságokban hinni?
Tanulták te valaha fizikát,kémiát,biológiát?
Nincsenek szellemek, és aurát sem látnak a kisbabák. (Sőt, más sem). Ez csak ezotériás babona.
A pici babáknak minden új. A keze, az anyuka haja, vagy a falon levő árnyék. Természetes a babád viselkedése.
Dobjatok fel csirkecsontokat, a leeséskori elrendeződésük választ ad mindenre!
De kivethetitek kártyával is, ugyanolyan a megbízhatósága.Vicc.
itt egy kis ismertetés a látásuk fejlődéséről.
Ha lennének is szellemek, szegényke 5 hetesen kb. semmit se látna belőlük...
2#
" 1,Nem léteznek szellemek
2,Az embernek nincs aurája
Így nyilván a válasz is nem...
Most komolyan,a 21.században miért kell ilyen marhaságokban hinni?
Tanulták te valaha fizikát,kémiát,biológiát? "
Hát te sem sokat tanultál ilyeneket.
Többek között képzeld|, az aurát, és az energia áramlások létét is régen bizonyította a tudomány. Sőt, - döbbenet- képzeld, még az általad láthatatlan spektrumok létezése is bizonyított.
Ideje visszatérni a tanuláshoz.
A babád látja a " szellemeket" . Miénk is látta. Kinövik általában. Utána már dolgozni kell rajta,hogy visszaszerezd.
szép napot
9-es,valóban igazad van,áltudományokat valóban nem sokat tanultam,és nem is szándékszom tanulni.
Ha előadnád ezt a kis mesédet egy fizikusnak,egy hétig rajtad röhögne.
Elég szomorú,hogy felnőtt emberek nem képesek megkülönböztetni az áltudományokat a valódi tudományoktól,többek között ezért létezik Afrikában a mai napig a nemi szerv csonkítás,ezért bukkantak fel Európában olyan betegségek,amikre már régen vannak oltások,és ezért hal meg évente több gyerek olyan betegségekben,amire már régen van gyógyszer,mert nyilván az orvos csak a nagy multi cégeket szolgálja,de tisztánlátóanyuka56 a blogjában majd meggyógyítja a gyerek tüdőgyulladását fénymágiával...inkább neked kéne még tanulnod
szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!