A lefejt anyatejet, ha nem hűtöttem le, meddig adhatom oda 3 hónapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Via pohárban van,ebből szeretném odaadni Neki,de ebben ugyebár nem tudom sehogy megmelegíteni,ezért nem raktam hűtőbe.Ma este 7 körül fejtem le.Ha esetleg csak éjfélkor (vagy annál később) ébred,odaadhatom neki?Köszönöm a segítséget!☺2010. máj. 21. 21:01
1/4 anonim válasza:
Szobahőmérsékleten 6 órát áll el biztonságban, hűtőben minimum 48 óráig, de chichagói tudósok úgy találták, hogy 96 óra alatt sem romlott meg a tej a hűtőben.
2/4 anonim válasza:
Tedd az üveget melegvízzel teli edénybe, úgy fel tudod melegíteni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezzel a hat órával is vigyázni kell, mert jönnek a melegek és akkor nem áll el 6 óráig sem. Én mindig egyből a hűtőbe teszem az a biztos.
4/4 anonim válasza:
Szobahőmérséklet alatt szobahőmérsékletet kell érteni, nem 35 fokot. :-) De hűtőben tényleg biztosabb, még ha utána melegíteni kell is. Óvatosan össze kell rázni, mert egy idő után szétválik tejes és zsíros bázisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!