Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam belázasodott, éreztem,...

Kisfiam belázasodott, éreztem, hogy nagyon meleg és 38,5 mutatott a lázmérő, ettől független, hogy lehet, hogy ugyanolyan mint mindig? Eleven stb.

Figyelt kérdés

Múlthéten kapta a 15 hónapos oltást,gondolom attól van a láza,de miért nem érzi ő meg???

Éjszaka jobban figyeljek oda rá?

Még soha nem volt láza, kicsit megvagyok ijedve

2010. máj. 21. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha popsiban mérve 38,5 akkor én adnék neki egy lázkúpot estére. Este még feljebb is mehet ám!! Mérd neki óránként.
2010. máj. 21. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk oltásnál már délután javasolja a gyerekorvos a lázcsillapító kúpot. Akár most is beadhatsz neki egyet.
2010. máj. 21. 20:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Adtam neki,de ha följebb megy a láza akkor éjszaka ugye föl kelne rá?
2010. máj. 21. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kel fel rá, mert ha lázas még aluszékonyabb. Gondolj magadra! Ha lázas vagy, mennyire elesett vagy.

Mi a múlt héten csütörtökön nem aludtunk a férjemmel, mert este már éreztem, hogy valami nincs rendben. Pedig egész nap semmi nem látszott rajta, eleven volt. Én folyamatosan figyeltem, szerencsére, mert hajnal kettőkor 39,5 volt a láza. Hála istennek egy kúp és vizes borogatás hatott, már a hűtőfürdő is elő volt készítve. Én sötétben, csendben méregettem a lázát, fel se ébredt nagyon rá. Mondjuk, mivel már este is nyűgös volt (jön a felső két metsző foga), velem aludt, így rögtön éreztem, hogy valami nem stimmel!

Neki se volt még soha láza, és ő csak 6 hónapos. Ráadásul sikerült örökölnie tőlünk az alapjáraton alacsony testhőmérsékletet, neki 36,6-7 az alapja, gondolhatod a 39,5-tel milyen volt!

2010. máj. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!