Kisfiam belázasodott, éreztem, hogy nagyon meleg és 38,5 mutatott a lázmérő, ettől független, hogy lehet, hogy ugyanolyan mint mindig? Eleven stb.
Múlthéten kapta a 15 hónapos oltást,gondolom attól van a láza,de miért nem érzi ő meg???
Éjszaka jobban figyeljek oda rá?
Még soha nem volt láza, kicsit megvagyok ijedve
Nem feltétlenül kel fel rá, mert ha lázas még aluszékonyabb. Gondolj magadra! Ha lázas vagy, mennyire elesett vagy.
Mi a múlt héten csütörtökön nem aludtunk a férjemmel, mert este már éreztem, hogy valami nincs rendben. Pedig egész nap semmi nem látszott rajta, eleven volt. Én folyamatosan figyeltem, szerencsére, mert hajnal kettőkor 39,5 volt a láza. Hála istennek egy kúp és vizes borogatás hatott, már a hűtőfürdő is elő volt készítve. Én sötétben, csendben méregettem a lázát, fel se ébredt nagyon rá. Mondjuk, mivel már este is nyűgös volt (jön a felső két metsző foga), velem aludt, így rögtön éreztem, hogy valami nem stimmel!
Neki se volt még soha láza, és ő csak 6 hónapos. Ráadásul sikerült örökölnie tőlünk az alapjáraton alacsony testhőmérsékletet, neki 36,6-7 az alapja, gondolhatod a 39,5-tel milyen volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!