Jáfet név vélemények? Adnátok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a bibliai-héber eredetű neveket, ez az egyik kedvencem.2017. júl. 16. 10:36
11/18 anonim válasza:
Nekem a Jafar jutott eszembe az Aladdinból.
De amúgy szép hangzású szó, embernek mégsem adnám.
12/18 anonim válasza:
Nem adnám, ha már annyira bibliai héber nevet szeretnétek, akkor valami vállalhatóbbat választanék (Melkizedek is lehetne, de az is vicces itt nálunk):
Dávid, Dániel, Sámuel, Áron, Benjámin vagy akár az Ádám.
13/18 anonim válasza:
Nekem tetszik. Inkább ez, mint a Benett és társai.
14/18 anonim válasza:
Ha zsidó lennék akkor adnám, amúgy nem.
15/18 anonim válasza:
Egyébként Noé fia volt Jáfet. Az a ti problémátok, hogy nem vagytok tájékozottak és olyan hülyeséget írtok, hogy egy mese jut eszetekbe róla és hogy gagyi. Zsidó embernek remek név. Magyarnak nem.
16/18 anonim válasza:
Nem adnám. De ha Neked tetszik, és el tudod intézni, nevezd így a fiadat.
17/18 anonim válasza:
Én nem adnám a gyerekemnek, de ha hallanám, hogy valakit így hívnak tetszene.
Amúgy ez a baj itt az országban, amit valaki írt. A felnőttek és a pedagógusok kezdik el a gyerek nevét leszólni... aztán csodálkoznak, hogy a gyerekek is átveszik ezt a stílust.
Egy gyerek nem fog különbséget tenni Benett vagy Jáfet között, mivel mind a kettő újnak számít számára.
18/18 anonim válasza:
Ne haragudj,de nekem nagyon nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!