Látott valaki ilyen alvós rongyit? A lányom annyira ragaszkodik hozzá hogy még kimosni sem engedi és szeretnénk mégegyet hogy legyen váltásnak.
Lehet, hogy a másikat nem fogja úgy szeretni, mint ezt. Az én lányomnak is van egy rongyija, amit állandóan hurcol mindenhova. Vettünk egy másikat is, pont ugyanolyat, de az nem kell neki, csak és kizárólag az eredeti.
Ha babakocsival megyünk sétálni, akkor nem visszük magunkkal, mert attól félek, elveszítjük. Rendesen el kell dugni séta előtt, hogy ne hozza magával. Ugyanez van fürdés előtt is, akkor is el kell dugni, különben jönne fürdeni. Jó esetben havi egyszer tudom kimosni szerencsétlen rongyot, állandóan tiszta kosz és kaja (ha nem sikerül eloroznom tőle kaja előtt, akkor abba törli a száját). Játék közben a pólójába dugja, hogy vele legyen, így szabad mindkét keze a játékhoz.
Nagyon nagyon vigyázunk erre a rongyira, én konkrétan rettegek, nehogy elvesszen, vagy baja legyen, mert a lányom elképesztő módon ragaszkodik hozzá.
Másfél éves a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!