Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért folyik a könnye a babának?

Miért folyik a könnye a babának?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kisfiam és ma jelentkezett nála ez a "probléma" néha úgy folyt a könnye mint ha sírna,pedig nem sírt és nem is fájlalja és gyulladás sem mutatkozik! A könnycsatornájával lenne valami? Nagyon meg ijedtem ugyan is ma mondtak nekem olyat hogy vigyem azonnal orvoshoz mert ez a kötőhártya gyulladásnak a jele.
2008. okt. 17. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:

a könnycsatorna elzárósás jele lehet nálunka nagyobbik lányunknak volt egy kis beavatkozás megoldja

szerintem vidd el a szemészetre

2008. okt. 17. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Anno mi is úgy indultunk hogy könnycsatorna átfújás lesz a vége a dolgonak mert a kicsi szeme sokszor begyulladt és könnyezett. Én anyatejet cseppentettem a szemébe. Teljesen helyrehozta. Pedig már mindenki készített fel lelkileg hogy bizony mennünk kell erre a vizsgálatra. Próbáld ki. Ha van tejed akkor egy-egy cseppet a szemébe. Ha picit váladékozik a szeme, akkor ne kamillázd csak sima felforralt, lehütött vizzel törölgesd át. Hidd el használni fog.

4 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 17. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk pont tegnap volt könnycsatorna átmosás(remélem utoljára).Szegénykém annyira sírt,vagyis üvöltött,hogy nem szeretném mégegyszer átélni.Sok sikert nektek:)
2008. okt. 18. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!