Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Injekció helyén kis görcsöt...

Injekció helyén kis görcsöt találtál már gyermekeden?

Figyelt kérdés
Lázcsillapító szurit kapott 11 hónapos kislányom, amire valszeg allergiás volt, és a helyén van egy görcs. Én is kaptam nemrég szurit és nekem is van. Ez normális, felszívódik?
2010. máj. 21. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond, picit izmot ért. Majd elmúlik. Kisfiamnak is volt már, tegyél rá állott vizes ruhát.
2010. máj. 21. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy allergiás a lázcsillapító injekcióra a gyerek?Utána lépett fel valami allergiás reakció nála?

Mert mindíg megkérdezik,hogy mit adhatnak be a gyereknek és mit nem pláne injekcióban.Algopyrin volt gondolom.

Neked is van kis "görcs" a szuri helyén amit te kaptál.

Nem hinném,hogy mindketten allergiásak lennétek adott injekcióra.

Izomba adták mindkettőtöknek,és olyankor szokott ilyen kis "görcs" keletkezni ha beadáskor nem szívják vissza a fecsit,és esetleg para megy a gyógyszer.Vagyis nem pont abba az izom rétegbe ahová mennie kéne.Kicsit jobban vagy kicsit gyengébben adták be.

Ennyi.

2010. máj. 21. 11:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2010. máj. 21. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves első.

Bocsika de javíthatlak?

Olyan nincs,hogy picit izmot ért:)

Hiszen pont izomba kell adni.

Az nem mindegy milyen mélységbe adják be az izomba.

második voltam.

2010. máj. 21. 11:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért tudom, hogy allergiás volt rá mert a kórházban kötöttünk ki vele másnap reggel. :( Demalgon vagy Demalgonil volt a szuri neve, amit kapott.
2010. máj. 21. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok ismét:)

Demalgonil igen van olyan.

Ezt inkább fogfájásra fájdalom csillapításra szokták adni nem lázra és nem kisgyereknek....de mindegy orvosa válogatja.

De legalább kiderült,hogy a jövőben fogfájásra és egyéb fájdalmakra Demalgont ne adj neki.

2010. máj. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!