Ha allergiája van a babának, de a doktor nem küld tovább, mert szerinte a szájpenész okozza, de azt hiába kezelem, a hörgő hang nem múlik, hová érdemes fordulnom?
Szia!
Bocsi,de nem egészen értem a kérdésed.
Miért kezeled hiába a szájpenészt,nem múlik el?
Hogy hörög a babád?Tüdőből jön úgy hallod?
Keress másik gyerekorvost,ha úgy érzed nem foglalkozik veletek a körzetes.Nem tudom,hogy kisbabát vizsgál-e pullmanológus,vagy tüdőgyógyász.
Szia!
Kérjél beutalót a pullmanológiára! Ha kérsz szerintem köteles adni. Csak igyekezz vele, mert jön a hideg ( vele a betegségek) és nálunk 3 hónapra adtak időpontot:-(
Igaza van a 3-ik válaszolónak.A fül orr gégére tényleg nem kell beutaló,vidd el ha nem vagy nyugodt.Inkább nézzék meg feleslegesen,minthogy baj legyen és ne legyen kezelve.
Amúgy nekünk is volt szájpenészünk az első 2 gyerekemnél,de ilyen tünet nem amit írtál.
Üdv:1 válaszoló.
Nálunk 3 év alatti gyereket nem vizsgálnak az allergológián.
Mi 1 éves kor után kaphattuk csak allergiára a fenistil cseppeket is.És majd 3 évesen vihetem vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!