Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha allergiája van a babának,...

Ha allergiája van a babának, de a doktor nem küld tovább, mert szerinte a szájpenész okozza, de azt hiába kezelem, a hörgő hang nem múlik, hová érdemes fordulnom?

Figyelt kérdés
A kicsimnek sokszor olyan a légzése,mintha hörögne, de láthatóan kap levegőt is.Csak félek nem lehet ebből asztma?
2008. okt. 17. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi,de nem egészen értem a kérdésed.

Miért kezeled hiába a szájpenészt,nem múlik el?

Hogy hörög a babád?Tüdőből jön úgy hallod?

Keress másik gyerekorvost,ha úgy érzed nem foglalkozik veletek a körzetes.Nem tudom,hogy kisbabát vizsgál-e pullmanológus,vagy tüdőgyógyász.

2008. okt. 17. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérjél beutalót a pullmanológiára! Ha kérsz szerintem köteles adni. Csak igyekezz vele, mert jön a hideg ( vele a betegségek) és nálunk 3 hónapra adtak időpontot:-(

2008. okt. 17. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
A tüdőszűrő központban is vannak orvosok, az SZTK-kban is fül-orr-gégészet, egyik helyre sem kell beutaló, csak vidd a babód.
2008. okt. 17. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Igaza van a 3-ik válaszolónak.A fül orr gégére tényleg nem kell beutaló,vidd el ha nem vagy nyugodt.Inkább nézzék meg feleslegesen,minthogy baj legyen és ne legyen kezelve.

Amúgy nekünk is volt szájpenészünk az első 2 gyerekemnél,de ilyen tünet nem amit írtál.

Üdv:1 válaszoló.

2008. okt. 17. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
menj el egy allergia központba, ott csecsemőket is megvizygálnak! melyik városban élsz?
2008. okt. 18. 07:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint a szájpenész okozza ezeket az allergiás tüneteket.De nem vagyok nyugodt,lehet igazatok van, egy fül-orr gégészettel kezdem.Az allergiológiára nálunk beutaló kell.
2008. okt. 18. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 év alatti gyereket nem vizsgálnak az allergológián.

Mi 1 éves kor után kaphattuk csak allergiára a fenistil cseppeket is.És majd 3 évesen vihetem vizsgálatra.

2008. okt. 18. 10:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 18. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!