10 hónaposnak milyen (sürített) paradicsomot vehetek, paradicsomos burg. Készítéséhez? Ti mit használtok? Esetleg márka?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 10:26
2/5 anonim válasza:
Szia!
Az aranyfácánosat szoktam, vagy 100%-os paradicsomlevet
3/5 anonim válasza:
Én paradicsomlevet használok, amit anyós tett el, de a kecskemétinek létezik paradicsomitalja is, azzal csinálhatod. Lágyabb, nem olyan tömény, mint a sűrített paradicsom.
4/5 anonim válasza:
Én üvegest (valami olasz) és megnézem mi van benne, de akkor korában kecskenéti bébiitalből csináltam.
5/5 anonim válasza:
Én biot-t vettem,az a tuti,abban bizti nincs tartósítószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!