Robin névről vélemény?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy külföldön fiú és lány is kaphatja, de Magyarországon csak fiú, szóval légyszi ne az legyen a legtöbb válasz, hogy milyen neműnek lesz a név.2017. júl. 10. 13:13
11/30 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszik a Robin név. :)
14/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár mindig a Tini titánok jut eszembe róla :D
15/30 anonim válasza:
Robin, mint a Batmanben, vagy Robin Hood..?
Biztos nem adnék ilyen nevet a gyerekemnek.
16/30 Riely válasza:
Én imádom ezt a nevet, ha lenne gyerekem tuti ez lenne a neve.
17/30 anonim válasza:
Első hallomásra furcsa itt Mo-n, de amióta van ilyen ismerős gyerek a környezetben, azóta egészen megtetszett. Nem rossz név, ha neked és a párodnak tetszik, akkor miért ne hagynátok? A többiek véleménye gyakorlatilag úgysem számít.
(és igazából minden nevet lehet csúfolni, nekem teljesen hétköznapi keresztnevem van, néhány hülyegyerek mégis rommá szivatott általános iskolában az általuk kreált becenevekkel)
18/30 anonim válasza:
Robin a kedvenc madárfajtám :)
19/30 anonim válasza:
hagynátok helyett adnátok, bocsi.
20/30 anonim válasza:
Szerintem szép, jó a hangzása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!